Τετάρτη, Οκτωβρίου 25

Απονομή διπλωμάτων σε ειδικευμένους οδοντογιατρούς στα εμφυτεύματα

Απονομή διπλωμάτων σε ειδικευμένους οδοντογιατρούς στα εμφυτεύματα
Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 διεξήχθη στο εκπαιδευτικό κέντρο της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος η τελετή απονομής διπλωμάτων στους συμμετέχοντες στον 4ο κύκλο Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων Εμφυτευματολογίας.



Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος (Ε.Ε.Χ.Σ) και αναπληρωτής καθηγητής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) κ. Φραγκίσκος Φραγκίσκος.

«Η Ε.Ε.Χ.Σ. κι εγώ προσωπικά έχουμε δεσμευτεί να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και συνέπεια τα υψηλού επιπέδου επιστημονικά προγράμματα για τη συνεχή επιμόρφωση και εκπαίδευση των οδοντοτριάτων για την υλοποίηση των στόχων αυτών κάθε χρόνο συμμετέχουν στα προγράμματα της εταιρείας μας διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές με μεγάλη εμπειρία και γνώση στα γνωστικά αντικείμενα που διδάσκουν. Οι δραστηριότητες της εταιρείας μας συνεχίζονται λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για μάθηση. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη το νέο πρόγραμμα χειρουργικής στοματικής ενώ αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα ο 5ος κύκλος Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων Εμφυτευματολογίας και αργότερα ένα άλλο πρόγραμμα που αφορά την αισθητική προσώπου» δήλωσε χαρακτηριστικά κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της Ε.Ε.Χ.Σ. κ. Φραγκίσκος.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Χ.Σ, Αν. Καθηγητής ΕΚΠΑ  κ. Φραγκίσκος. Φραγκίσκος
Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Χ.Σ, Αν. Καθηγητής ΕΚΠΑ κ. Φραγκίσκος. Φραγκίσκος

«Πρόκειται για ένα ετήσιο πρόγραμμα που διεξάγεται κάθε χρόνο, αφορά σε γενικούς οδοντιάτρους, περιλαμβάνει θεωρητική πρακτική και κλινική εκπαίδευση και πλέον μετά την ολοκλήρωση οι οδοντίατροι έχουν τη δυνατότητα και τις γνώσεις να τοποθετούν στο ιατρείο τους οι ίδιοι εμφυτεύματα» ανέφερε στο zougla.gr η αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Χ.Σ., κα Παναγιώτα Παπανικολάου.



Ήταν μία ιδιαιτέρως συγκινητική βραδιά την οποία τίμησαν με την παρουσία τους εξέχουσες προσωπικότητες από τον ιατρικό και οδοντιατρικό χώρο.

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους διοργάνωσαν και συμμετείχαν σε αυτό το πρόγραμμα εκπαίδευσης της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής του Στόματος για το θαυμάσιο έργο το οποίο έχουν κάνει με το οποίο βοηθούν τους νέους οδοντιάτρους στην εξέλιξή τους» δήλωσε στο zougla.gr ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος, οποίος έδωσε το παρόν στην εκδήλωση.

Η Ε.Ε.Χ.Σ συγχαίρει τους αποφοίτους για την επιτυχή ολοκλήρωση του Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος και τους εύχεται καλή επιτυχία στην περαιτέρω πορεία τους!

Στιγμιότυπα από την τελετή απονομής:











Δείτε την τελετή απονομής διπλωμάτων:  


 http://www.zougla.gr/ygeia/article/aponomi-diplomaton-se-idikevmenous-odontogiatrous-sta-emfitevmata