ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ για τη ΣΦΑΓΗ της ΔΩΡΑΣ «Μην ΞΑΝΑΠΑΣ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ στο ΦΩΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ για τη ΣΦΑΓΗ της ΔΩΡΑΣ
Η δικηγόρος της οικογένειας Ζέμπερη επιβεβαίωσε ότι η 32χρονη Δώρα είχε λάβει μήνυμα που έλεγε «μην ξαναπάς στο νεκροταφείο».

Η δικηγόρος, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, διευκρίνισε ότι, δεν είναι γνωστός ακόμα ο χρόνος αποστολής του μηνύματος, αλλά ούτε και ο τρόπος με τον οποίο ελήφθη.
Η Δώρα ανέφερε σε φιλικό της πρόσωπο, τρεις ημέρες πριν από τη δολοφονία της ότι είχε λάβει
αυτό το μήνυμα, χωρίς όμως να διευκρινίζεται πότε το έλαβε, ποιος το έστειλε και πού. Δηλαδή, δεν είναι σαφές αν το έλαβε στο κινητό της, σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή κάπου αλλού.
«Το στοιχείο αυτό είναι στη διάθεση των Αρχών και το αξιολογούν από την πρώτη στιγμή», είπε η δικηγόρος, σημειώνοντας ότι «η άρση του απορρήτου θα δώσει τις απαντήσεις, για το ποιος είναι ο αποστολέας».
«Κάποιος δεν ήθελε να βρίσκεται στο νεκροταφείο», τόνισε.
Η δικηγόρος διέψευσε ότι η κοπέλα είχε γρονθοκοπηθεί προτού μαχαιρωθεί και βασιζόμενη στα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης, είπε ότι είχε δεχθεί 14 μαχαιριές, κυρίως στη θωρακική της κοιλότητα.
Τέλος, αναφορικά με την ανταλλαγή 160 μηνυμάτων της Δώρας με κοντινό της πρόσωπο, είπε ότι δεν γνωρίζει το συγκεκριμένο στοιχείο, χωρίς όμως να το αποκλείει, αφού η δικογραφία είναι ανοιχτή και δίνονται ακόμα καταθέσεις.

 https://hellasforce.com/2017/10/27/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%b3%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b1%cf%83-2/