Τετάρτη, Οκτωβρίου 25

ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ : ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ

ΕΠΕΣΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ.. ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ Ο ΡΗΓΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑ ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ, ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΓΚΑΦΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΣ ΤΟΥ… ΥΨΩΝΕΙ ΤΗ ΓΡΟΘΙΑ, ΕΝΩ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΓΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ..

ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΛΑ

ΡΗΓΜΑ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ !

Πριν περάσει εβδομάδα από το προσκύνημα Τσίπρα στον «συνεχιστή των αξιών της ελευθερίας και δημοκρατίας» Τραμπ, ο ΣΥΡΙΖΑ διοργάνωσε εκδρομή «προσκυνηματικού χαρακτήρα» στη Μακρόνησο, γράφει ο ψευτοκουκουές στη φυλλάδα του Ρήαλ Γκεμπελάου…
Ανάμεσα στους άλλους «προσκυνητές»,που πόζαραν και φωτογραφήθηκαν στη Μακρόνησο για να ανανεώσουν το «αριστερό» τους λεύκωμα, κι ο Ρήγας, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. Κι
ο Κατρούγκαλος με τον Φίλη (φωτό). Και άλλοι.
Φυσικά δεν έχει νόημα, πια, να μιλήσεις για τσίπα.
Ούτε να χαραμίσεις πολλές κουβέντες για να υπερασπιστείς τη Μακρόνησο και τον ύψιστο συμβολισμό της από την ξετσιπωσιά των ξετσίπωτων. Ο λόγος είναι απλός:
Το χώμα της Μακρονήσου είναι στέρεο. Αντέχει πολλά. Είναι το «υλικό» του. Αίμα, το λένε. Και από το αίμα, «υλικό» πιο αδιάβροχο στην πολιτική αλητεία, πιο αδιαπέραστο από τον πολιτικό τσογλανισμό, δεν υπάρχει.
Το αίμα που πότισε τη Μακρόνησο και την έκανε συνώνυμη της συνέπειας, της αξιοπρέπειας, της λεβεντιάς και της αλήθειας δεν λερώνεται από κάπηλους.
Το χώμα της Μακρονήσου ήταν, είναι και θα είναι ανέγγιχτο.
Ο λόγος στον Ελύτη:
«Ήρθαν ντυμένοι  «φίλοι» 
αμέτρητες φορές οι εχθροί μου

το παμπάλαιο χώμα πατώντας.
        Και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους».

Papaderos Thodoris : Οι άνθρωποι διορίστηκαν από τον πλανητικό φασισμό στη διαχείρηση μιας καθαρά κατοχικής εξουσίας, μη έχοντας σε τίποτα ένας πρός ένας τους να ζηλέψει κάτι του φον Δημητράκη του Ψαθά.
Αποστολή τους εκτός της ολοκληρωτικής παράδοσης της χώρας στις ορέξεις της υπερεθνικής ελίτ και της αποσύνθεσης και διάλυσης του κοινωνικού ιστού η πλήρης απαξίωση, διαστρέβλωση και παραχάραξη κάθε αξιακού κώδικα ηθικής, κάθε έννοια κοινωνικών και λαικών αγώνων, να εξευτελίσουν και αποδομήσουν και την τελευταία προοπτική νέων λαικών αγώνων.
Όταν βλέπεις τα πιο χυδαία υποκείμενα και υποχειρια του πλανητικού φασισμού να σηκώνουν τη γροθιά και να μιλάνε για αξίες, σε κάνουν να σιχαίνεσαι και την ιδέα να ξανασηκώσεις γροθιά διεκδικώντας.
Παίρνεις την απόφαση ότι έτσι που εκχυδάισαν κάθε αξία και κάθε έννοια, το μόνο πού σου μένει εναντίον αυτών των ερπετών και χαμερπών ανθρωποειδών, είναι τα εκτελεστικά αποσπάσματα, ένας νέος ένοπλος αγώνας.
Όταν η λογική δολοφονείται με τον πιό χυδαίο τρόπο και οι λέξεις χάνουν το νόημα τους, το μόνο πού μένει σε ένα λαό είναι τα όπλα.
Μόνο με βία άλλωστε ανακτάται η ελευθερία από ένα λαό πού με βία του τη στέρησαν.
Και ερχόμαστε στο διά ταύτα και στην προοπτική μιας απονενοημένης Εξόδου από τον πληγιασμένο στο βούρδουλα της πολιτικής ανλγησίας λαό.
Οι ορδές των ισλαμοφασιστών του ISIS είναι εδώ και περιμένουν για το μεγάλο ρέκβιεμ που είναι ήδη σκηνοθετημένο ειδικά στις μεγαλουπόλεις που θα μετατραπούν σε νεκροταφεία μπροστά στα οποία το Χαλέπι θα φαντάζει παράδεισος.
Ηθικό δίδαγμα ?
Κρεμάστε τους όσο πιο ψηλά γίνεται.
Όλους.


 https://anaktisis.net