Σάββατο, Οκτωβρίου 28

Αϊ σιχτίρ μυρμηγκάκι!


"Ψυχρός πόλεμος δεν υπάρχει. Αυτό που προέχει είναι η ενίσχυση των διμερών σχέσεων".
Αυτό υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να αιτιολογήσει το τελευταίο, από τα αμέτρητα, πλέον, ξεφτιλίκια του,
Ακόμη και ο όρος "ψυχρός πόλεμος", που επικαλείται, είναι ένα ακόμα κατασκεύασμα των παγκόσμιων δολοφόνων, για να αιτιολογήσουν τις εγκληματικές τους επεμβάσεις σε αθώες χώρες και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν.
Τι θα πει "ψυχρός πόλεμος";; Ο πόλεμος είναι ένας! Δεν είναι, ούτε "ψυχρός", ούτε "θερμός"! Μπορεί να είναι...
"αμυντικός" ή "επιθετικός-ιμπεριαλιστικός"! Και τέλος!
Τι ονομάστηκε "ψυχρός πόλεμος";; Η κούρσα των εξοπλισμών! Η δημιουργία και η διάδοση των πυρηνικών όπλων.Ο τρόμος της ανθρωπότητας, που εγκαινίασαν και έσπειραν οι ΗΠΑ με τη χρησιμοποίηση τους,στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι. Και η ανάγκη της τότε ΕΣΣΔ να υπερασπιστεί την ύπαρξη της, από τα παγκόσμια γεράκια με αντίστοιχους εξοπλισμούς.
Επειδή, όμως έπρεπε να στοχοποιηθεί, ως ιμπεριαλιστική δύναμη και η ΕΣΣΔ, ανακάλυψαν τον όρο "πόλεμος", προσθέτοντας και έναν αόριστο χαρακτηρισμό του: "Ψυχρός".
Και τίθεται το ερώτημα: Εχει σταματήσει ο "ψυχρός πόλεμος";;;
Μουχαχαχα!!
Τα πυρηνικά βασιλεύουν, τρομοκρατούν, απειλούν, εξελίσσονται και απαγορεύονται σε χώρες-στόχους. Επιτρέπονται μόνο σε επιλεγμένες χώρες-δορυφόρους των ΗΠΑ, πχ Ισραήλ.
ΠΟΤΕ δεν σταμάτησε ο "ψυχρός πόλεμος"!!!
Και ποτέ δεν θα σταματήσει, όσο η λέξη "πόλεμος" περιέχεται, σε όλα τα λεξιλόγια του κόσμου!
Και ο ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζοντας ότι οι S-400 της Τουρκίας και το αντιπυραυλικό σύστημα της Συρίας έχουν εμβέλεια, μέχρι και την Κρήτη, παρέδωσε με τη βάση της Σούδας και το νησί ολόκληρο, σε παιχνίδια πολέμου!
Αϊ σιχτίρ μυρμηγκάκι!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/