Τρίτη, Οκτωβρίου 31

Φρίκη στο Τόκιο: Οδηγούσε γυναίκες σε 'διαμέρισμα αυτοκτονίας' και τις διαμέλιζε

"Θέλω να πεθάνω, αλλά φοβάμαι μόνη μου" - Τα ανατριχιαστικά tweets μιας 23χρονης κοπέλας οδήγησαν στον εντοπισμό των εννέα διαμελισμένων πτωμάτων μέσα σε διαμέρισμα στο Τόκιο
Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η μακάβρια είδηση από την Ιαπωνία. Άνδρες της ιαπωνικής αστυνομίας κλήθηκαν να ερευνήσουν ένα διαμέρισμα στην περιοχή Zama κοντά στο Τόκιο και εντός των χώρων του εντόπισαν συνολικά εννιά διαμελισμένα πτώματα, δύο εκ των οποίων ήταν αποκεφαλισμένα.

Συγκεκριμένα, οι αρχές ερευνούσαν την εξαφάνιση μιας 23χρονης όταν εντόπισαν πλάνα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στα οποία εμφανιζόταν η ίδια να βαδίζει μαζί με τον 27χρονο που φέρεται να είναι ο ένοικος του διαμερίσματος και δράστης.
Οδηγήθηκαν έτσι στο διαμέρισμά του, νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας, όπου έφτασαν μπροστά στο αποτροπιαστικό θέαμα. Όπως έγινε γνωστό, το όνομα του άνδρα είναι Τακαχίρο Σιραϊσι.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων mainichi.jp, οι αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων δυο κομμένα κεφάλια μέσα σε coolers και ανθρώπινα μέλη μέσα σε κοντέινερ. Το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε ότι "ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν μέσα σε ένα φορητό ψυγείο σκεπασμένα με άμμο για γάτες", ενώ αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως η μέχρι πρότινος 23χρονη αγνοούμενη είχε ανεβάσει ένα μήνυμα στο Twitter στο οποίο έλεγε ότι αναζητεί κάποιον που να θέλει να πεθάνει μαζί της. "Θέλω να πεθάνω, αλλά φοβάμαι μόνη μου", έγραφε η κοπέλα σε άλλο tweet της.
Το ένα ψυγείο με το κεφάλι ήταν στην είσοδο του διαμερίσματος. Η νεαρή ήταν αγνοούμενη από την 21η Σεπτεμβρίου ενώ όπως φαίνεται είχε γνωρίσει τον Τακαχίρο Σιραϊσι σε φόρουμ με αντικείμενο συνομιλιών τις αυτοκτονίες. Φαίνεται λοιπόν πως ο δράστης προσέλκυε νεαρές γυναίκες που ήθελαν να αυτοκτονήσουν, τις οδηγούσε σπίτι του και είτε τις βοηθούσε, είτε διέπραττε εκείνος τις δολοφονίες.
Από τη δική της μεριά, γείτονας του 27χρονου ανέφερε στο AFP, "είναι μια ήσυχη γειτονιά. Απέναντι από το συγκεκριμένο σπίτι υπάρχει ένα νηπιαγωγείο. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως υπάρχουν τόσα πτώματα εκεί μέσα".
Η αστυνομία πάντως δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την πληροφορία πως οι νεκροί είναι οκτώ ή εννέα γυναίκες και ένας άνδρας, με τον ακριβή αριθμό των πτωμάτων να παραμένει ακόμη ένα από τα ερωτήματα της υπόθεσης. Το διαμέρισμα έχει σφραγιστεί από την αστυνομία με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να μην μπορούν για την ώρα να έχουν πρόσβαση σε αυτό. Πάντως, όλα τα πρακτορεία ειδήσεων από όλο τον πλανήτη βρίσκονται επί τόπου καλύπτοντας ζωντανά τις εξελίξεις.http://news247.gr