Δευτέρα, Οκτωβρίου 9

Οι Έλληνες σε κατάσταση αφασίας.....

Φαίνεται τελικά ότι στην Ελλάδα ελάχιστοι είναι ικανοί να σκεφθούν και να κατανοήσουν πού βρισκόμαστε ως χώρα και ως λαός.

Έκοψαν μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δώρα , κεκτημένα εργασιακά δικαιώματα χρόνων, και κάθε μέρα κόβουν, κόβουν εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια,  αλλά καθώς βλέπεις κι εσύ, τους Έλληνες δεν τους νοιάζει και πολύ, κάθονται στους καναπέδες τους και το απολαμβάνουν .Μόνο κάποιοι τρελοί που τους λέγανε αγανακτισμένους έτρεχαν τα πρώτα χρόνια κάθε μέρα μπροστά από τη βουλή και φώναζαν για μια ...Δημοκρατία χαμένη, γιατί λένε ότι τώρα έχουμε χούντα! Αλλά τρελοί είναι οι αγανακτισμένοι άστους να λένε ότι θέλουν...


Τώρα  χάθηκαν  κι αυτοί...Ο μεγάλος πληθυσμός δεν δείχνει ενοχλημένος με όλες αυτές τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις που τους έγιναν, και ξέρετε γιατί; Γιατί όλα αυτά τα έφερε ο Γιωργάκης το ΠΑΣΟΚ, και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι Έλληνες έχουν έρωτα με το Πασόκ... τώρα τους τα πήρε σχεδόν ΟΛΑ η άκρα Δεξιά που την ονόμασαν...  Αριστερά για να έχουν τον λαό σε ύπνωση μη τυχόν και καταλάβει αυτός ο λαός ποιοι κυβερνούν, και τους λεηλατούν..... Η μόνη αντίσταση που κάνουν οι Έλληνες είναι να μουρμουρίζουν...--Μα είναι δυνατόν; η Αριστερά κάνει όλα αυτά;,το λένε, το ξαναλένε  και δεν μπορούν να το πιστέψουν... Γιατί δεν έχουν καταλάβει ακόμη  ότι η χούντα για να τους ξεγελάσει ντύθηκε Αριστερά φόρεσε προσωπείο Αριστεράς , αλλά  η συμπεριφορά της και τα έργα της μαρτυρούν την ταυτότητα της ΆΚΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ. Τους ησυχάζει όμως η σκέψη ότι τουλάχιστον τους τα πήρε το Πασόκ, και τώρα η Αριστερά, και όχι αυτή η σιχαμένη επάρατη Δεξιά!  Α πα, πα πα! φτου φτου μακριά από εμάς η Δεξιά. Θυμάσαι τι είχε πει τότε εκείνος ο... κουρασμένος; Ήθελε λέει να παγώσει μισθούς και συντάξεις ο σιχαμένος! Σιγά και να μην έβγαινε ξανά ...Ενώ  ο Γιωργάκης του Πασόκ, και τώρα ο Αλέξης της... Αριστεράς του Τσίπρα... .


 http://www.oxafies.com