Σάββατο, Οκτωβρίου 28

Σήμερα τιμούμε τους ήρωες προγόνους μας που θυσιάστηκαν για την πατρίδα.

Σήμερα δεν γιορτάζουμε γιατί είμαστε και πάλι σκλαβωμένοι!

Σήμερα τιμούμε τους ήρωες προγόνους μας που θυσιάστηκαν για την πατρίδα.
 Έδωσαν ότι πιο πολυτιμότερο είχαν, τη ζωή τους την ίδια, για Ελευθερία,Ανεξαρτησία, Αξιοπρέπεια!
Σήμερα δεν γιορτάζουμε γιατί είμαστε και πάλι σκλαβωμένοι! Το ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά του 1940 , το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού του 2015, ο Αλέξης Τσίπρας το έκανε ΝΑΙ ! Η μεγάλη προδοσία του Τσίπρα έχει να κάνει καθαρά
με την εξόντωση του ελληνικού λαού από ξένα κέντρα εξουσίας! Τα ΟΧΙ θέλουν ήρωες, θέλουν ανδρεία, και διάθεση να θυσιάσεις πράγματα – ακόμα και την ίδια σου τη ζωή .
Κυρίως, όμως θέλουν ν’ αγαπάς την πατρίδα σου.Τούτη τη φορά βιώνουμε τη χειρότερη μορφή σκλαβιάς. Μια σκλαβιά εξελισσόμενη σε μια όλο και πιο βάρβαρη οικονομική στενότητα που μοναδικό στόχο έχει τον αργό και βασανιστικό θάνατο των Ελλήνων, συγκεκριμένα τον αφανισμό του έθνους μας. Και εμείς τι κάνουμε ως Έλληνες; Σκύψαμε το κεφάλι και δεχόμαστε τα πάντα!
ΓΙΑΤΙ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ;ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Οι πρόγονοί μας περιμένουν να φανούμε αντάξιοι των θυσιών τους για την πατρίδα. Να κατανοήσουμε ότι η πατρίδα είναι η κυρίαρχη ιδέα, πάνω στην οποία οικοδομείται ο πολιτισμός και στηρίζεται η ζωή. Οι παππούδες μας περιμένουν να ανταποκριθούμε στις εθνικές μας υποχρεώσεις, να κάνουμε το ιερό μας καθήκον, όπως το επιτάσσει η ιστορική μας κληρονομιά.
Δεν έχουμε δικαίωμα για άλλες καθυστερήσεις, ας διδαχθούμε από την γενναιότητα και τις θυσίες τους, και να σηκώσουμε τη σημαία της επανάστασης. Το οφείλουμε στις ψυχές των προγόνων μας, το οφείλουμε στα παιδιά μας,το οφείλουμε στην Ελλάδα μας. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!