Δευτέρα, Οκτωβρίου 2

Άδωνις για ταξί: Συμμαχία Τσίπρα - Λυμπερόπουλου για ψηφοθηρικούς λόγους

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ
Άδωνις για ταξί: Συμμαχία Τσίπρα - Λυμπερόπουλου για ψηφοθηρικούς λόγους


«Στα 15 του, κάποιος έχει δικαίωμα να επιλέξει για το φύλο του αλλά όχι για το ταξί θα πάρει» είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ 

Για συνδιαλλαγή της κυβέρνησης με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας ιδιοκτητών ταξί, Θύμιο Λυμπερόπουλο, μίλησε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης και κατηγόρησε προσωπικά τον πρωθυπουργό για το θέμα αυτό.


"Ο κ. Τσίπρας έκανε στρατηγική συμμαχία με τον κ. Λυμπερόπουλο για ψηφοθηρικούς λόγους" σημείωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στο ζήτημα που έχει προκύψει με τις διαδικτυακές υπηρεσίες επιλογής ταξί.

"Εάν ένα τέτοιο νομοσχέδιο φτάσει στη Βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ρεζίλι καθώς στα 15 του κάποιος έχει δικαίωμα να επιλέξει για το φύλο του αλλά όχι για το ταξί θα πάρει", τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
Αναφερόμενος στην κατάσταση στην Καταλονία, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε "δεν υποστηρίζω τη βία αλλά θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως το δημοψήφισμα είχε κηρυχθεί παράνομο από ανώτατο δικαστήριο της χώρας. Αλήθεια τι θα κάναμε εμείς ως χώρα, εάν μία ομάδα αποφάσιζε να κάνει δημοψήφισμα ανεξαρτησίας εδώ; Θα αφήναμε μία ομάδα κοιτώντας απαθείς να διαλύει τη χώρα;"protothema.gr