Σάββατο, Οκτωβρίου 14

Αφού μας ευνούχισαν μας έβαλαν και φέσι

Αφού μας ευνούχισαν μας έβαλαν και φέσι

Τέλος η δεξιά από τη Νέα Δημοκρατία
Επίσημα πλέον μας είπαν από την Πειραιώς ότι δεν επιθυμούν τους δεξιούς στη Νέα Δημοκρατία.
Ασχέτως εάν καταψήφισαν το νομοσχέδιο για τη... φυλομετάβαση, επί της ουσίας με την πρόταση που κατέθεσαν το αποδέχονται. Δεν έχει σημασία εάν τα «κόψεις» στα 15 ή στα 18. Σημασία έχει το πολιτικό μήνυμα που στέλνεις. Kαι το μήνυμα που έστειλαν ήταν ότι στηρίζουμε την ανωμαλία ορισμένων, αντί να στηρίξουμε τον θεσμό της οικογένειας. Αντί να προτάξουνε το Πατρίδα – Θρησκεία - Οικογένεια απέναντι στη λαίλαπα του ολετήρα, αποφάσισαν να υπερασπιστούν τον....
αποχωρισμό των αχαμνών του Μπάμπη.
Οι ταγοί της Πειραιώς όμως μας επιφύλασσαν και μία ακόμη έκπληξη. Υπερψήφισαν την τροπολογία για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Το πατριωτικό κόμμα της χώρας δηλαδή, άνοιξε κι άλλο την κερκόπορτα για τη δημιουργία τουρκικής μειονότητας από τα Μεμέτια. Την ώρα δηλαδή που ο κουμπάρος είναι πιεσμένος από παντού εμείς... τείνουμε χείρα βοηθείας. Συγχαρητήρια σύντροφοι δεξιοί. Και εις ανώτερα.
Εάν συνδυάσουμε τις παραπάνω προδοτικές κινήσεις απέναντι στον λαό της δεξιάς, σε συνδυασμό με την τοποθέτηση της Σπυράκη και του Ζούλα που μόνο δεξιούς δεν τους λες, καταλήγουμε στο εξής συμπέρασμα. Η ηγεσία Μητσοτάκη έδειξε με ποια ιδεολογία θα πορευθεί στο δρόμο προς τις εκλογές. Και προφανώς δεν θα είναι δεξιά, αλλά ο εναγκαλισμός του «Σημιτικού εκσυγχρονισμού».
Δεν θέλουμε τη δεξιά μας λένε, βγάζουμε φλύκταινες. Προτιμούμε τις νεοφιλελεύθερες θολωμένες απόψεις του «Σημιτιστάν». Προτιμούνε να αντιγράψουν τη φούσκα του Μακρόν, αντί να στρέψουν το τιμόνι προς τα δεξιά, όπως γίνεται σε Ευρώπη και Αμερική.
Δεν αντιλήφθηκαν, όμως, ότι με αυτό τον τρόπο ευνουχίζουν ιδεολογικά την παράταξη. Ξέχασαν ότι ο πυρήνας των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας είναι δεξιοί. Ξεχάσαν ότι τόσο ο Καραμανλής όσο κι ο Σαμαράς δεν έκαναν βήμα απόκλισης από τη δεξιά ιδεολογία. Μπορεί ο πρώτος να έκανε ανοίγματα στο κέντρο και ο δεύτερος να ήταν περισσότερο δεξιός, όμως ούτε καν σκεφτόντουσαν να πάνε κόντρα στη βάση του κόμματος.
Όπως ήδη γράψαμε, παραμερίσαμε τις διαφωνίες μας με το Μητσοτακέικο, σε μία προσπάθεια να πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ μπας και γλιτώσουμε από τους κατσαπλιάδες. Είπαμε ότι μπροστά στη σωτηρία της πατρίδας δεν μετράνε οι προσωπικές διαφορές. Προειδοποιήσαμε την Πειραιώς με σειρά άρθρων, να μην πέσουν στην παγίδα του Τσίπρα με την... φυλομετάβαση, καθώς το πλήγμα στο λαό της Νέας Δημοκρατίας θα ήταν ανεπανόρθωτο. Κι αυτοί όχι μόνο πάτησαν την μπανανόφλουδα του Αλέξη, αλλά έβαλαν και τουρκικό φέσι με φιλελέφτ απόχρωση στην παράταξη.
Ευτυχώς όμως που ήρθαν έτσι τα πράγματα για να λυτρωθούμε μια ώρα αρχύτερα από τις αυταπάτες που τρέφαμε για μία ισχυρή και πατριωτική Νέα Δημοκρατία, η οποία θα μπορούσε να κατακτήσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία, στέλνοντας στο πυρ το εξώτερον τον Τσίπρα.
Πλέον δεν υπάρχει σωτηρία για τη χώρα. Ήδη στις δημοσκοπήσεις κλείνει η ψαλίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Φανταστείτε τι θα δείξουν οι επόμενες μετά από τις εγκληματικές επιλογές της Πειραιώς.
Θεωρούμε ότι το όνειρο της αυτοδυναμίας έχει ήδη χαθεί. Η Νέα Δημοκρατία θα βγει πρώτη, αλλά θα είναι αδύναμη. Αν καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση θα είναι συνεχώς υπό ομηρία. Θα έχει να διαχειριστεί από τη μία το μπάχαλο που θα της έχει αφήσει ο Τσίπρας και από την άλλη τις εσωκομματικές διαφωνίες για τις λανθασμένες πολιτικές επιλογές που την οδήγησαν σε ομηρία.
Την ιδία στιγμή ο Αλέξης θα γελάει γατί θα έχει καταφέρει να επιβιώσει και θα περιμένει τον Κυριάκο στη γωνία ενόψει των Προεδρικών εκλογών.
Κι όλα αυτά επειδή ο Κυριάκος απεχθάνεται τη δεξιά.
Έρμη Ελλάδα, τι έχεις να τραβήξεις ακόμη....

 antinews.gr