Πέμπτη, Οκτωβρίου 5

Παρέμβαση Κίσινγκερ: Πως θα ενώσει Ανατολή και Δύση η Νέα Τάξη, μήνυμα σε Ρωσία

Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Την περασμένη εβδομάδα, ο γνωστός και μη εξαιρετέος παγκοσμιοποιητής και γερόλυκος της εξωτερικής πολιτικής, Χένρι Κίσινγκερ, ανέφερε πως οι σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας είναι το σημαντικότερο πράγμα σε παγκόσμιο επίπεδο και αναφέρθηκε στον «παγκόσμιο δρόμο του μεταξιού» με σαφή υπονοούμενα για την Ρωσία!

Κάλεσε και τις δύο χώρες (ΗΠΑ-Κίνα) στο να προωθήσουν την παγκόσμια «ειρήνη» και πρόοδο, την ώρα που μαίνονται οι αντιπαραθέσεις στην νότια κινεζική θάλασσα και την χερσόνησο της Κορέας.
Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, στα πλαίσια εκδήλωσης στο πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης, ο «αγαπητός Χένρι» υπογράμμισε την τεράστια σημασία των σίνο-αμερικανικών σχέσεων για την «παγκόσμια ειρήνη».
«Η συνεργασία (των δύο χωρών) είναι αναγκαία, προκειμένου να προωθηθεί η ειρήνη και η πρόοδος των ανθρώπων εντός της υπάρχουσας παγκόσμιας τάξης», σημείωσε μεταξύ άλλων ο διπλωμάτης.
Μάλιστα, ανέφερε πως μία σύγκρουση μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ θα έχει καταστροφικές συνέπειες για ολόκληρο τον πλανήτη.
Ο Κίσινγκερ δεν δίστασε να αναφερθεί και τον καινούριο «Δρόμο του Μεταξιού» της Κίνας, ο οποίος δίνει την δυνατότητα μετατόπισης του κέντρου βάρους από τον Ατλαντικό στον Ειρηνικό Ωκεανό, συνδέοντας την Κίνα με την Κεντρική Ασία και την Ευρώπη.
«Οι χώρες της Ευρασίας πρέπει τότε να αποφασίσουν, ποιον δρόμο θα πάρουν. Ακόμα και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να πάρουν μια απόφαση», προειδοποίησε ο παγκοσμιοποιητής, τονίζοντας πως ΗΠΑ και Κίνα έχουν κοινά οικονομικά συμφέροντα.

«Η αντιπαράθεση στην νότια κινεζική θάλασσα και στην κορεατική χερσόνησο μπορεί να οδηγήσει σε ένταση μεταξύ των δύο χωρών», δήλωσε ωστόσο ο Κίσινγκερ.
Στο πλαίσιο της 45ης επετείου της αποκατάστασης των σχέσεων μεταξύ της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και των ΗΠΑ, ο «ειρηνοποιός» της Νέας Τάξης, Χένρι Κίσινγκερ, προσπαθεί να καταστήσει σαφές πως η παγκόσμια τάξη χρειάζεται «ειρήνη» προκειμένου να επικρατήσει.
Προειδοποιεί την κυβέρνηση Τραμπ ότι ο «δρόμος του μεταξιού» θα αλλάξει τα δεδομένα στον πλανήτη και, παρά τις διαφορές σε ορισμένους τομείς, οι δύο χώρες μπορούν να μάθουν να συνεργάζονται και να διευρύνουν περαιτέρω τους τομείς της συνεργασίας τους.
Οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν να βρουν «στέγη» στην αχανή Κίνα, μετά την απώλεια του Λευκού Οίκου κατά τις πρόσφατες εκλογές στις ΗΠΑ, όπου την εξουσία, έστω και με εμπόδια, έχει αναλάβει η Εθνική Δεξιά.
Σε περίπτωση που η Νέα Τάξη ανακτήσει τα ηνία στην Αμερική, ο Κίσινγκερ ονειρεύεται πως ο δρόμος του Μεταξιού θα αποτελέσει την λεωφόρο της παγκόσμιας εξουσίας, η οποία θα ενώνει Δύση με Ανατολή και έτσι θα αναγκάσει και τις χώρες της Ευρασίας (βλ. Ρωσία) να επαναπροσδιορίσουν την στάση τους.
Αυτό θα ήθελε ο Κίσινγκερ, το τι θα γίνει όμως είναι μια άλλη ιστορία με πολύ Πούτιν!

ΥΓ. Όσο ο Κίσινγκερ είναι στα πράγματα θα επιχειρείται μια ειρηνική προσέγγιση των πραγμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Τι θα γίνει αν αποχωρήσει;
el.gr
Πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και πρόωρης εκσπερμάτωσης ; Υπάρχει λύση … ΕΔΩ

 triklopodia.gr