Τετάρτη, Οκτωβρίου 4

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ …ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΙΑ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ
ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ  ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ …ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ  ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Ο Χριστός  έχει πει στους φαρισαίους υποκριτές  ,τους υπηρετούντες  τα έργα του μυστηρίου  της ανομίας  :

Υμες κ το πατρς το διαβόλου στέκα τς πιθυμίας το πατρς μν θέλετε ποιεν.κενος νθρωποκτόνος ν π᾿ ρχς κα ν τ ληθεί οχ στηκεντι οκ στιν λήθεια νατ· ταν λαλ τ ψεδοςκ τν δίων λαλετι ψεύστης στ κα  πατρ ατο.
Μετά και την ψήφιση του επαίσχυντου νομοσχεδίου που έρχεται  στην ολομέλεια της  βουλής  προς ψήφιση και αφού έχει προηγηθεί η  ευλογία του ιερατείου ας είμαστε προετοιμασμένοι  να δούμε την οργή του Υψίστου.
Δήλωση αρχιεπισκόπου κατά την έναρξη εργασιών της βουλής:
 «Ζούμε μία ωραία σύμπτωση αυτές τις ημέρες, σήμερα κάναμε τον αγιασμό για την έναρξη των εργασιών της Βουλής μας, και από εδώ συνέχεια θα έχουμε τον αγιασμό και την έναρξη των εργασιών της αντίστοιχης Βουλής, μάλλον της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Είναι πράγματι πολύ σπουδαία αυτή η στιγμή, διότι οι δύο μεγάλοι θεσμοί συνέρχονται επί τα αυτώ, να αντιμετωπίσουν σχεδόν τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι οι Έλληνες.
Να ευχηθείτε ο αγιασμός αυτός να είναι δημιουργικός, να φωτίσει κι εμάς τους αρχιερείς, να φωτίσει και τους βουλευτές μας, να φωτίσει και τον λαό μας, ώστε να πάμε μπροστά».
Εάν ξεκινάτε έτσι τις  εργασίες σας προκόψαμε
Η στάση όλων σας αποτελεί ύβρη  προς τον δημιουργό .
Υβρίζεται τον δημιουργό ,λεγοντας του ότι δεν εποίησε τα πάντα εν σοφία, και πως η κατ΄ εικόνα του δημιουργία του ανθρώπου έχει σφάλματα τα οποία έρχεστε εσείς  (ως πάνσοφοι δημιουργοί ) να τα διορθώσετε.
Εσείς που εκτελείτε  εντολές  σκοτεινών  δυνάμεων  που επιδιώκουν την ολοκληρωτική κατεδάφιση  του ορθοδόξου έθνους μας ,εσείς που δια της σιωπηρής σας παρουσίας  αποδέχεστε την ανομία  αλλά και εσείς που ευλογείτε  τα  έργα αυτά της δήθεν προόδου και  εκσυγχρονισμού  ξεπεράσατε κάθε όριο ηθικής.
Μετά  την αποδόμηση κάθε τι χριστιανικού   σ΄  αυτόν τον τόπο ,όπως η κατάργηση της αργίας  Κυριακής  ,η κατάργηση της έπαρσης της σημαίας , η  κατάργηση της  εορτής των τριών ιεραρχών ( των αγίων της εκπαίδευσης ) , η αλλοίωση των θρησκευτικών  βιβλίων  με απώτερο σκοπό την αλλοίωση του ορθοδόξου φρονήματος των ελληνόπαιδων , η κατάργηση του εκκλησιασμού , κλπ. φτάσατε στο έσχατο σημείο να προσβάλετε τον ίδιο τον θεό  και την φύση που χάρισε στο κάθε πλάσμα του  δημιουργώντας σύγχυση ακόμα και στα δεκαπεντάχρονα  αλλάζοντας την φύση τους  μέσω του σοδομιτικού νομοσχεδίου σας .
Μετά από όλα αυτά  δεν θα αργήσει  να ξεσπάσει  η οργή.
ΕΙΣΤΕ Η ΥΒΡΗΣ  ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .
Πάντοτε όμως  μετά την ΥΒΡΗ  ακλουθεί η ΝΕΜΕΣΙΣ 
Αυτά που θα βιώσουμε ,δεν θα έχουν προηγούμενο…
ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ.
Κατάθεση  ομολογίας  με φόβο θεού…
ΙΩΑΝΝΗΣ  ΝΑΥΠΛΙΟ

 triklopodia.gr