Σάββατο, Οκτωβρίου 21

Σε ρόλο… ροτβάιλερ του Μαξίμου ο Πολάκης

Με δεκατρείς αναρτήσεις στα social media, μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, εξαπολύει επιθέσεις, πάντα με παραληρηματικό λόγο, τόσο κατά των Δικαστών, όσο και κατά της ΠΟΕΔΗΝ, αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης,
ενώ στην προσπάθειά του να υπηρετήσει το ρόλο του απέναντι στο Μαξίμου, αποθεώνει την επίσκεψη Τσίπρα στον Τραπμ, την στιγμή που η προηγούμενη ανάρτησή του ήταν αποθεωτική για τον Μαδούρο.

Την κατάσταση παράκρουσης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στην οποία βρίσκεται, αλλά και στο ρόλο του «ροτβάιλερ» του Μαξίμου που φαίνεται ότι έχει αναλάβει ο υπουργός, καταγράφει σήμερα η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της.

Στην εφημερίδα, κάνουν παρέμβαση έξι βουλευτές, που παίρνουν θέση για τις επιθέσεις του Παύλου Πολάκη μέσω των social media, ιδιαίτερα μετά την τελευταία του επίθεση στη Δικαιοσύνη με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει ως αντισυνταγματικές ρυθμίσεις του νόμου για το «πόθεν έσχες».

Στη νέα έξαρση του ανατισυνταγματικού του οίστρο, ο υπουργός δεν δίστασε μάλιστα να συστήσει στο Μαξίμου να λάβει μέτρα κατά των Δικαστών, όπως σημειώνει η εφημερίδα.

Οι έξι βουλευτές της αντιπολίτευσης που εκφράζουν την οργή τους στην "Ελευθερία του Τύπου" για την στάση του κ. Πολάκη, καταδικάζουν το νέο «χτύπημα» Πολάκη κατά των δικαστών, ενώ Νέα Δημοκρατία και Δημοκρατική Συμπαράταξη περνούν στην απαξίωση χαρακτηρίζοντας τον κ. Πολάκη πρόβλημα του πρωθυπουργού.



parapolitika.gr