Πέμπτη, Οκτωβρίου 26

Κάγκελα παντού και αστυνομικές δυνάμεις έξω από τον Άγιο Δημήτριο!!! - ΦΩΤΟ -

ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΤΡΕΜΕΙ!!! 

Με μια διπλή σειρά από κάγκελα οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει τις εισόδους της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.
Την ώρα που στο ναό που έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, έγινε η δοξολογία για τον εορτασμού του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, οι πολίτες δεν είχαν πρόσβαση στο εσωτερικό της εκκλησίας! 
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεπαν την είσοδο στους απλούς πολίτες που ήθελαν να εκκλησιαστούν. 
Επί της ουσίας, οι πόρτες του ναού ήταν κλειστές για όσους μετέβησαν στον Άγιο Δημήτριο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης.
Στο εσωτερικό του ναού βρισκόταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και άλλοι υπουργοί που είχαν μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για την εορτή του πολιούχου της πόλης. 
Στον Άγιο Δημήτριο βρίσκονταν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Έξω από τον ιστορικό ναό όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αγίου βρίσκονταν ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, περιπολικά, μοτοσικλετιστές της ΕΛΑΣ αλλά και δεκάδες υπουργικά αυτοκίνητα όσο και συνοδευτικά.
Η διπλή σειρά από κάγκελα και οι αστυνομικές δυνάμεις, προφανώς βρίσκονταν έξω από τον Άγιο Δημήτριο για να αποτραπεί το ενδεχόμενο να εκδηλωθούν αποδοκιμασίες σε βάρος των υπουργών. 
Κι όλα αυτά από μία κυβέρνηση που υποσχόταν ότι θα αφαιρέσει τα κάγκελα.
ΣΧΟΛΙΟ : ΟΛΑ privee θα τα κάνετε απο δω και μπρος κυριοι πολιτικάντηδες της δεκαρας. Το φόβο μας θάχετε παντού και ΠΑΝΤΑ... Θα γυρίσει ο τροχός και τότε....