Τρίτη, Οκτωβρίου 31

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου – Τι υποστηρίζει ο εκτελεστής

33

Τον δολοφόνο του δικηγόρου Μιχάλης Ζαφειρόπουλου θεωρούν ότι έχουν στα χέρια τους αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.


Πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εμπλέκεται σε αιματηρή συμπλοκή στην Καλλιθέα στις 20 Σεπτεμβρίου.


Τα ξημερώματα της Κυριακής, η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του άντρα αυτού και εντοπίστηκαν όπλα. 

Και παρότι ο άντρας έχει συλληφθεί για οπλοκατοχή, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τον άντρα που σκότωσε τον γνωστό ποινικολόγο.


Ο Αλβανός κακοποιός, μετά την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είχε βρει καταφύγιο στην Εγλυκάδα Πατρών. 

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τα στοιχεία και των άλλων δυο κακοποιών, που ήταν στο γραφείο του γνωστού δικηγόρου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται να εχουν διαφύγει σε πόλεις της επαρχίας, όπου είναι σε εξέλιξη έρευνες και επιχειρήσεις, όπως επίσης και σε περιοχές των δυτικών προαστίων της Αττικής.


Το τρίτο πρόσωπο που αναζητούν οι αρχές είναι επίσης Αλβανός και εκτιμάται πως βρισκόταν έξω από από το δικηγορικό γραφείο, περιμένοντας τους συνεργούς του.


Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος έπεσε νεκρός μέσα στο δικηγορικό γραφείο του στις 12 Οκτωβρίου. 

Οι δύο δράστες είχαν κλείσει νωρίτερα ραντεβού μαζί του. 

Ο συνεργάτης του ποινικολόγου κάποια στιγμή αποχώρησε από τη συνάντηση και τότε εκείνοι τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν.


Ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου φέρονται οι δύο Αλβανοί κρατούμενοι, που προσήχθησαν χθες στα γραφεία της Ασφάλειας και κατά το παρελθόν αποτελούσαν πληρωμένα πιστόλια της ελληνικής μαφίας.


Οι δύο βαρυποινίτες είχαν δώσει εντολή στους τρεις Αλβανούς να εκφοβίσουν τον Ζαφειρόπουλο, προκειμένου να ζητήσει χρήματα από πελάτη του, κατηγορούμενο για το σκάνδαλο της Energa. 

Ο πελάτης του Ζαφειρόπουλου φέρεται να χρωστούσε λεφτά στους βαρυποινίτες από το 2015, όταν τους είχε βάλει να σκοτώσουν δικηγόρο στην περιοχή της Πεντέλης, τον οποίο τελικά και τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι.


Τι υποστηρίζει ο εκτελεστής


Ο εκτελεστής υποστηρίζει στην κατάθεσή του πως σκοπός τους ήταν να εκφοβίσουν τον ποινικολόγο, ο οποίος όμως στη θέα του πιστολιού προσπάθησε να καλυφθεί. Το αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί τη σφαίρα στον θώρακα. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.
με πληροφορίες από newsit.gr


Πηγή

 http://attikanea.blogspot.gr