Ο Τσιμιτσέλης εξηγεί γιατί ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους με τη Βάσω ΛασκαράκηΑκόμα ένα διαζύγιο στην ελληνική σόου μπιζ, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη δεν είναι πια μαζί και γνωστοποίησαν το διαζύγιό τους με μια ανακοίνωση.

Μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του χώρου του θεάματος, αποφασίζει να πάρει χωριστούς δρόμους.
Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, για πρώτη φορά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει στους
δημοσιογράφους για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την πράξη.
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση έγινε για την προστασία του παιδιού τους.
«Η ανακοίνωση είναι εντελώς κόντρα σε εμάς.
Σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε από κοινού ότι θα είναι καλό να το εκθέσουμε με αυτό τον τρόπο για να μπορέσουμε έτσι να προστατεύσουμε και το παιδί και να δείξουμε ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας, κάποιος τσακωμός ή κάτι το εξεζητημένο που έχει συμβεί. Θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω για να μπορέσουμε να έχουμε την ηρεμία που είχαμε και πριν, όταν δεν προκαλούσαμε
» αναφέρει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και συνεχίζει.
«Σε αυτή την κατάσταση επείγει να υπάρχει μια ηρεμία και δεν είναι η δικιά μου η ηρεμία, γιατί εγώ έτσι κι αλλιώς δεν είμαι ήρεμος λόγω 15 εκατομμυρίων δουλειών που κάνω. Η ηρεμία είναι για το παιδί. Για μένα είναι ύψιστο.
Υπήρχαν αναγκαστικά δύο επιλογές: ή θα κάναμε την ανακοίνωση ή θα ήταν κρυφό και θα αφήναμε μια παραφιλολογία να πλανάται στον αέρα.
Δεν υπήρχε κανένα νόημα μα συμβεί κάτι τέτοιο γιατί ούτε μας αρέσει να κρυβόμαστε, ούτε να εκτιθέμεθα.
Πρέπει να μάθεις να ζεις και στις χαρές και στις λύπες
» τόνισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Πηγή: iefimerida.gr

 .tsantiri.gr