Παρασκευή, Οκτωβρίου 27

ΓΚΕΤΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ !

Βασάνισαν, έδεσαν και δολοφόνησαν 40χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα

EUROKINISSI
Νεκρή κάτω από το κρεβάτι της, τυλιγμένη με σεντόνι και με σακούλα στο κεφάλι, βρέθηκε η 40χρονη μέσα στο σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για άγριο έγκλημα που έγινε ενδεχομένως από κάποιον που γνώριζε το θύμα. Από την έρευνα των αστυνομικών δεν διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασης του σπιτιού. Επομένως, είτε η 40χρονη άνοιξε την πόρτα στο δολοφόνο της είτε επρόκειτο για κάποιο άτομο
που τη γνώριζε.
Το πτώμα βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης με τους ενοίκους της πολυκατοικίας να μην έχουν καταλάβει για πολλές ημέρες την απουσία της γυναίκας. Ο δράστης φαίνεται ότι βασάνισε το θύμα, καθώς τα χέρια του ήταν δεμένα με σχοινί. Ο εργοδότης της 40χρονης αναζητούσε για μέρες την άτυχη γυναίκα, χωρίς αποτέλεσμα. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε τελικά την Πέμπτη από γείτονες που ανέφεραν έντονη δυσοσμία στην πολυκατοικία. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα της οδού Στριφτόμπολα σπάζοντας την κεντρική πόρτα. Στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής, η εξέταση του οποίου αναμένεται να δώσει περισσότερες απαντήσεις.
Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, που θα πάρει καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντος του θύματος.