Δευτέρα, Οκτωβρίου 9

Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς για τον νομικό αυτοπροσδιορισμό του φύλου

Δήλωση του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, με αφορμή την αυριανή ψηφοφορία για τον νόμο περί του νομικού αυτοπροσδιορισμού του «φύλου»:
«Ο πολιτισμικός μαρξισμός του ΣΥΡΙΖΑ, με συνεργό στην επέλαση του τον ψευτοδεξιό κολαούζο του, θεσμοποιεί ζητήματα που αφορούν ως βίτσια την κρεβατοκάμαρα ή ως διαταραχές την
ψυχιατρική. Στο μηδενιστικό μισελληνικό τόξο των αποστόλων του μαρασμού βλέπουμε να συντάσσεται και η επίσημη ΝΔ, κορυφαία στελέχη της οποίας ζητούν υπερψήφιση του εκτρώματος επί της αρχής.
Όποια στάση κι αν κρατήσουν αύριο, γι’ άλλη μια φορά προσκύνησαν τους μηδενιστές της αριστεράς και το ψευδοεπιστημονικό ιδεολόγημα της, πως το φύλο δεν το καθορίζει η φύση αλλά είναι δήθεν επιλογή.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ συντάσσεται με την τεκμηριωμένη γνώμη της Ελληνικής Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας, με την Εκκλησία, με την κοινή λογική και δηλώνει πως θα καταργήσει όλο το πλέγμα των νομοθετημάτων του πολιτισμικού μαρξισμού για ανύπαρκτα «δικαιώματα», που αποτελούν Ύβρη για το Έθνος μας και κάθε άνθρωπο με στοιχειώδη λογική».
Φαήλος Κρανιδιώτης
Πρόεδρος Νέας Δεξιάς

 http://neadexia.gr