Κυριακή, Οκτωβρίου 29

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΡΑΓΙΑ !


ΦΩΦΑΡΑ: Δεν θα επιτρέψω βαρόνους και φεουδάρχες στον νέο φορέα των ΝΕΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ...

Γεννηματά: Δεν θα επιτρέψω βαρόνους και φεουδάρχες στον νέο φορέα


Ομιλία το Σάββατο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
«Ξέρουμε σήμερα τι πρέπει να διορθώσουμε, ξέρουμε τι πρέπει να αλλάξουμε και να αφήσουμε οριστικά πίσω. Και ένα από αυτά είναι η λειτουργία του κόμματος. Συγκρούστηκα με τους μηχανισμούς μέσα στο κόμμα, και δε θα επιτρέψω στον νέο φορέα της κεντροαριστεράς, να υπάρξουν ίντριγκες, μηχανισμοί, τιμάρια, βαρόνοι, φεουδάρχες» τόνισε σε ομιλία της το Σάββατο
στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΣΥ Φώφη Γεννηματά.

Για τη νέα βάση ηθικής που διαμορφώνεται και στήνεται ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς, η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι: «Αυτή η παράταξη στήνεται στη βάση της ηθικής, και αυτή τη σημαία σηκώνω. Τη σημαία της ηθικής, του ήθους στην πολιτική. Με ανθρωπιά, με σεβασμό στις αξίες μας. Ανοίγουμε νέους δρόμους κοιτάμε μπροστά γιατί τα όνειρά μας είναι πιο δυνατά από τις αναμνήσεις μας».

Αναφερόμενη στην κυβέρνηση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: «Έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης στην πιο κρίσιμη στιγμή. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή τη κυβέρνηση της εξαπάτησης, με τα ψέματα, με τον λαϊκισμό με την ανικανότητα και το νέο διχασμό που επιχειρείται αυτή τη στιγμή στο λαό».

Όσον αφορά για συνεργασία με Σύριζα και Νέα Δημοκρατία, η κ Γεννηματά τόνισε: «Δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα ούτε της ΝΔ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ. Ο στόχος μας είναι να γίνουμε και πάλι πρωταγωνιστής στις πολιτικές εξελίξεις. Η επόμενη αναμέτρηση θα είναι αναμέτρηση για τρεις. Εμείς θα κάνουμε την έκπληξη στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Η κ. Γεννηματά είπε ακόμα πως η κοινωνία χρειάζεται ένα σχέδιο το οποίο θα μπορέσει να κινητοποιήσει όλες τις παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και «θα επενδύσει στη νέα γενιά της πατρίδας μας».