Δευτέρα, Οκτωβρίου 9

Μάσκα μαλλιών με μέλι και κανέλα για δυνατά και λαμπερά μαλλιά ακόμη και στην εγκυμοσύνη


Εκτός από τις ναυτίες, τις ζαλάδες και τις κράμπες, η εγκυμοσύνη φέρνει και άλλα προβλήματα ομορφιάς όπως είναι η λιπαρότητα του δέρματος, οι ραγάδες και τα αδύναμα μαλλιά. Για τις ραγάδες και τη λιπαρότητά του δέρματος έχουμε μιλήσει ξανά στο παρελθόν το ίδιο όμως έχουμε κάνει και για τα μαλλιά. Δεν είναι λίγες οι φορές που σας έχουμε προτείνει μάσκες ομορφιάς για να
τιθασεύσετε τα ατίθασα μαλλιά σας.
Σήμερα, θα σας δώσουμε τη «μαγική» συνταγή, όπως την ονομάζουν πολλές μέλλουσες μαμάδες στο διαδίκτυο, για να γίνουν τα μαλλιά σας πιο απαλά και πιο λαμπερά ακόμη και τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.
Υλικά:
3 κουταλάκια του γλυκού μέλι
3 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
1 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
meli
Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι ζεστάνετε το ελαιόλαδο. (Προσοχή να μην κάψει, απλά να γίνει χλιαρό)
Βάλτε το ζεστό ελαιόλαδο σε ένα μπολ και έπειτα προσθέστε το μέλι και την κανέλα. Ανακατέψτε πολύ καλά μέχρι να έχετε ένα ομογενοποιημένο μείγμα.
Έπειτα με ένα πινέλο (αυτό που συνήθως βάφετε τα μαλλιά σας) ή ένα απλικατερ, απλώστε ομοιόμορφα αρκετή ποσότητα από τη μάσκα που φτιάξατε.
Αφήστε περίπου για 15 με 20 λεπτά και έπειτα λουστείτε με χλιαρό νερό και το αγαπημένο σας σαμπουάν.
Κάντε αυτή τη μάσκα 1 φορά την εβδομάδα και θα δείτε τα μαλλιά σας πιο δυνατά και πιο λαμπερά από ποτέ, ενώ θα πάψει και η τριχόπτωση που οφείλεται στην αύξηση των οιστρογόνων και την έλλειψη σιδήρου, ψευδαργύρου ή αμινοξέων!
Η εγκυμοσύνη φέρνει μαζί της εκτός από ευχάριστα συναισθήματα, προβλήματα που οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στον χορό των ορμονών.



Πηγή

http://www.mothersblog.gr/mama/omorfia/story/49738/maska-mallion-me-meli-kai-kanela-gia-dynata-kai-lampera-mallia-akomi-kai-stin-egkymosyni