Πέμπτη, Οκτωβρίου 5

ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ…(Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Σάλο προκάλεσε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρώμη η περίπτωση  μιας νέας μητέρας που κυριολεκτικά  την πέταξαν έξω από το σπίτι της ( την έκαναν έξωση) για να βάλουν μέσα παράνομους μετανάστες.

Η περίπτωση αυτή δεν είναι η μόνη παρόμοια περίπτωση καθώς υπάρχουν πολλοί με πολύτεκνες ιταλικές οικογένειες που διαμαρτύρονται ότι τους βγάζουν από τα σπίτια τους για να στεγάσουν παράνομους μετανάστες. Και το  πιο άσχημο σε όλα αυτά είναι ότι οι διωκόμενοι δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους καθώς η δικαιοσύνη και οι νόμοι είναι πλέον με το μέρος των παράνομων μεταναστών.
Η κατάσταση  με τις εξώσεις  έχει πλέον ξεφύγει από κάθε  έλεγχο και θυμίζει ανάλογες καταστάσεις σε Γαλλία, Σουδάν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες  και πολύ πιθανόν αύριο και στην Ελλάδα.
Για το ίδιο σοβαρό ζήτημα των παράνομων μεταναστών στο Κεμπέκ του Καναδά  ο κόσμος έχει αρχίσει και ξεσηκώνεται και να  αντιδρά έντονα  στην ανεξέλικτη ροή τους. Όπως αναφέρουν έχουν ξεσηκωθεί γιατί βλέπουν να παραβιάζεται  βάναυσα η παραδοσιακή τους κουλτούρα και ο τρόπος ζωής που ζούσαν μέχρι τώρα.
Άλλη μια περίπτωση στη Ρώμη της Ιταλίας όπου οι αστυνομικοί προσπαθούν να κάνουν έξωση σε  μια οικογένεια για να τοποθετήσουν μετανάστες. Η τοπική αντίσταση αποτελούμενη από το πατριωτικό κόμμα, την Forza Nuova, και την ομάδα  Roma ai Romani (η Ρώμη για τους Ρωμαίους) συγκεντρώνονται για να μπλοκάρουν την είσοδο στο σπίτι. Αλλά μια μεγάλη αστυνομική δύναμη στρέφεται καταπάνω τους για να διαλύσει την άμυνα τους.
Στις αψιμαχίες που επακολούθησαν, μερικοί από τους αστυνομικούς τραυματίστηκαν και πολλοί άνθρωποι συνελήφθησαν, συμπεριλαμβανομένων μελών από τη Forza Nuova, ακόμη και γυναίκες από τοπικές οικογένειες. Οι ευρωπαϊκές  κυβερνήσεις υπάρχουν πλέον όχι για να προστατεύουν τους πολίτες αλλά για να τους εξοντώνουν στέλνοντας τις αστυνομικές δυνάμεις. Στις μοντέρνες ευρωπαϊκές κοινωνίες, έχουμε κυβερνήσεις οι οποίες κηρύττουν πόλεμο στους ίδιους τους λαούς τους.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ο αρχηγός της οργάνωσης Forza Nuova, Giuliano Castellino, ο οποίος ήδη επρόκειτο να υποστεί κυρώσεις διότι οργάνωνε νυκτερινές περιπολίες ασφαλείας. Εδώ βλέπουμε ένα βίντεο με το περιστατικό όπου ενώ η οργάνωση κάνει περιπολίες στους δρόμους για την ασφάλεια των κατοίκων, δέχονται επίθεση από αστυνομικούς χωρίς λόγο.

Ιταλία: Αφρικανός μετανάστης κυριολεκτικά αδιαφορώντας για όσους τον παρακολουθούν κάνει την «ανάγκη» του στη μέση του δρόμου.
Ο αστυνομικός ο  οποίος στέκεται σε εκείνο το σημείο δεν αντιδράει καθόλου παρά μόνο συνεχίζει ανέμελος να κατευθύνει την κυκλοφορία. Άραγε φοβάται μην χαρακτηριστεί ως «ρατσιστής»;
Ένας άλλος Αφρικανός περιπλανιέται σε εθνική οδό στην Ιταλία προκαλώντας τα διερχόμενα αυτοκίνητα και παρεμποδίζοντας την ομαλή κυκλοφορία.
Οι μουσουλμάνοι μετανάστες στη Γερμανία και ειδικά στο Ανόβερο, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τον αριθμό των Γερμανών κατοίκων, καταστρέφουν την ποιότητα ζωής που απολάμβαναν οι ντόπιοι επί πολλά χρόνια.




Πολλοί Γερμανοί ηλικιωμένοι πολίτες εξαναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις κατοικίες τους από τη μαζική εισροή μουσουλμάνων αιτούντων άσυλο των οποίων το ενοίκιο πληρώνεται από τους Γερμανούς φορολογούμενους.
Άλλο ένα περιστατικό το οποίο συνέβη στην Ιταλία, αφορά έναν ελεγκτή τρένου ο οποίος ζήτησε να δει το εισιτήριο ενός Αφρικανού μετανάστη. Τι το ήθελε, καθώς ο Αφρικανός άρχισε να τον ξυλοφορτώνει ενώ κανείς από τους συνεπιβάτες δεν προσπάθησε να εμποδίσει την πράξη αυτή.
Άλλωστε είναι αυτονόητο πως οι Αφρικανοί μουσουλμάνοι μετανάστες είναι προστατευόμενο είδος καθώς φέρνουν πολιτιστικό εμπλουτισμό στις ευρωπαϊκές χώρες , όπως επαναλαμβάνουν οι πολιτικοί ηγέτες.



Στο παρακάτω βίντεο ένας Δανός σκηνοθέτης παρουσιάζει τις καταστάσεις και τα περιστατικά βίας που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια με τους μουσουλμάνους μετανάστες στην Ευρώπη και τις σοβαρές συνέπιες που έχουν όλα αυτά στις ευρωπαϊκές κοινωνίες  καθώς έχει αλλάξει ριζικά ο τρόπος ζωής τους  όπου έχει επικρατήσει ο φόβος, η καχυποψία και μια έντονη ανασφάλεια της καθημερινότητας.


KILLING EUROPE from The Dane on Vimeo.
Ενδεικτικό της κατάστασης αυτής είναι μια εγκύκλιος που εξέδωσε το τοπικό Υπουργείο Ασφάλειας στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας με την οποία προειδοποιεί τα σχολικά ιδρύματα της περιοχής ότι έχει δημιουργηθεί μεγάλο μίσος στους μουσουλμάνους μαθητές για τους χριστιανούς γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ανεξέλεγκτες ‘‘εκρήξεις’’ όπως αναφέρεται έχουν διεισδύσει  σαλαφιστές φανατικοί μουσουλμάνοι που καλλιεργούν στους μαθητές το έντονο μίσος  κατά των χριστιανών και των μη μουσουλμάνων γενικά.
Στις 1 Οκτώβριου η ισλαμική γιορτή της Ashura στην μουσουλμανική περιοχή του Norrebro της  Copenhagen Κοπεγχάγης.
«Είμαι μαύρη, χοντρή, και πανω από όλα μουσουλμάνα».
Μια Αφρικανή μουσουλμάνα ονόματι Leah Vernon  δίνει ένα νέο νόημα στην έννοια plus size μοντέλο παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως μια μαύρη, χοντρή μουσουλμάνα δίνοντας έτσι μια καινούργια εικόνα για τις μουσουλμάνες κοπέλες υποτίθεται πιο «μοντέρνα» και προσπαθώντας να εισχωρήσει το μουσουλμανικό στοιχείο σε μοντέρνα πρότυπα.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr