Πέμπτη, Οκτωβρίου 12

Το παιδί για όλες τις δουλειές...

Αποτέλεσμα εικόνας για Σταύρος Θεοδωράκης τραβεστυ



 O αχυράνθρωπος μεγαλοκαρχαριών τοποθετημένος στη θέση που είναι για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους είτε με τις εκπομπές του είτε με το κόμμα του δήθεν ασκώντας κριτική στην εξουσία.

Ποιοι τον έχωσαν στην Βουλή; Πασοκτζήδες! Πασοκτζήδες που δεν γουστάρουν Τσίπρα.  Νεοταξίτες αριστεριστές είναι η καλύτερη λέξη ανταγωνιστές του
συντρόφου Τσίπρα. Όταν το καθεστώς είδε ότι η ψηφοφορία για την αλλαγή φύλου στα 15, είχε όλα τα στοιχεία του θρίλερ επιστρατεύτηκε ο φιλελέ βενιζελικός Σταύρος του Σημιτιστάν. Έπρεπε να συμβεί αυτό μιας και ο βενιζελικός Κούλης θα έδινε αγώνα για την Τούρκικη Ένωση Θράκης. Ήταν αδύνατο  για τον Κούλη να στηρίξει 2 τροπολογίες σε μια μέρα.

Η κυβέρνηση λοιπόν, εκ του ασφαλούς γνώριζε τις θέσεις του Ποταμιού και άλλων ψευτοπροοδευτικών, έστησε αυτή τη φιέστα.

Ο Τσίπρας βαράει νταούλια, γελά, διασκεδάζει.  Οι πάντες είναι μαζί του. Μόνο που δεν το δείχνουν. Ο Κυριάκος έλαβε τις αποφάσεις του. Είναι μια πολιτική φούσκα. Είναι αυτός ( το έχουμε γράψει) που νομιμοποιεί όλα τα εγκλήματα Τσίπρα. Ένας πραγματικός κάλος στον εγκέφαλο που δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του.

Τι έγινε με τα κόκκινα δάνεια, με τις κατασχέσεις λογαριασμών, με τους πλειστηριασμούς ακόμη και πρώτης κατοικίας; Άκρα του τάφου σιωπή.

 erimajestic.blogspot.gr