Κυριακή, Οκτωβρίου 8

ΑΛΛΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΚΑΙ ... ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ...

πατ. Βασ. Βολουδάκης

Μεταφράζω αυτούσιο το αρχικό τμήμα του άρθρου των Βρετανικών Times, που δημοσιεύθηκε στις αρχές της εβδομάδος (3/10/2017):

«Ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του Λονδίνου βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σκανδάλου, που απειλεί να καταρρίψει την Ελληνική κυβέρνηση αφού ο υπουργός Άμυνας της χώρας κατέβαλε ένα τεράστιο λογαριασμό κατά την διάρκεια μιας διήμερης επίσκεψης τον

περασμένο μήνα.

Ο Πάνος Καμμένος παρέμεινε στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental στο Knightsbridge, όπου τα δωμάτια κοστίζουν συνήθως περίπου 600 λίρες την βραδιά.
Με τη σύζυγό του, ο κ. Καμένος κατόρθωσε να κάνει ένα λογαριασμό 2,642 λιρών στο διάστημα μεταξύ 13 και 15 Σεπτεμβρίου.

Ο λογαριασμός, που περιελάμβανε συμμετοχή σε παιχνίδια τζόγου στον τροχό της ρουλέτας και στο τραπέζι των ζαριών, δημοσιοποιήθηκε στην Ελλάδα μετά την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Καμμένος ισχυρίστηκε πως είχε πληρώσει για την διαμονή από δικά του χρήματα.
Αργότερα διαπιστώθηκε ότι υπέβαλε αίτηση για αναγνώριση εξόδων»…

Αυτή είναι η Ελλάδα της κρίσης και η «αριστερή» και «επαναστατική» κυβέρνηση, που εξαθλίωσε ακόμα πιο πολύ τον τόπο, καταρράκωσε το ήδη διεφθαρμένο ήθος των νεοελλήνων και, κυρίως, διέλυσε κάθε έννοια θεσμών και αξιών…

Αυτός είναι ο πολιτικός, δυστυχώς όχι ο μόνος, που κάποιοι ιεράρχες και μερίδα του Κλήρου επιμένει να τον στηρίζει, εμπαίζοντας την νοημοσύνη μας και δοκιμάζοντας την αντοχή μας.

Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες των «προοδευτικών» πολιτικάντηδων-τζογαδόρων του σήμερα.
Ο πατέρας του Έθνους, ο Ιωάννης Α. Καποδίστριας, στο «παρωχημένο» κατ' αυτούς, χθες έγραφε στον Αναστάσιο Λόντο, Έκτακτο Επίτροπο στις Βόρειες Σποράδες:
«Μια πρέπει να είναι η αποστολή σας. Η εξασφάλισις των δικαιωμάτων του ανθρώπου και η δια της παιδείας μόρφωσις των ηθών του, δια της οποίας θα αναδειχθή εις το λοιπόν πεφωτισμένον κόσμον άξιος της ελευθερίας».

Σήμερα τι είδους ήθος καλλιεργούν οι αμοραλιστές του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος;
Τίνος το παράδειγμα είναι προοδευτικό και τίνος ποταπό και άξιο παραδειγματικής τιμωρίας;
Ποιος είναι άξιος να λέγεται εκπρόσωπος του λαού και ποιος πρέπει να καταδικαστεί σε καταναγκαστικά έργα κοινής ωφελείας, αφού πρώτα δημευθεί μέχρι τελευταίας δεκάρας η περιουσία του;

Οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν από τον καθένα μας...
shmantikanea.blogspot.gr