Πέμπτη, Οκτωβρίου 26

Ο Brad Pitt ετοιμάζεται να ανοίξει το πιο πολυτελές ξενοδοχείο των Βαλκανίων!!! Διαβάστε τι θέλει να χτίσει και πάρτε τα χάπια σας!!!

90a2bb8b-5957-4892-a31c-ad5ef7d118d7

Φαίνεται πως ο Brad Pitt θα προσθέσει και τον τίτλο του ξενοδόχου στο βιογραφικό του, καθώς ο 53χρονος ηθοποιός σκοπεύει να φτιάξει ένα πολυτελές resort στην πόλη Zablace της Κροατίας, που απέχει μόλις 9 χιλιόμετρα από το Sibenik (εκεί όπου γεννήθηκε ο Drazen Petrovic μεταξύ άλλων) και αποτελεί μέρος της περίφημης δαλματικής Ριβιέρας.

Το συγκρότημα που οραματίζεται ο Pitt θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα 5* ξενοδοχείο, γήπεδο γκολφ, εστιατόρια και καταστήματα, ενώ το κόστος του θα φτάνει τα €1.300.000.000.
Ο Κροάτης αρχιτέκτονας Nikola Bašić ήδη εργάζεται στο project και μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα ξεναγήθηκε στην περιοχή μαζί με τον Brad Pitt. Ο εν λόγω αρχιτέκτονας είναι γνωστός από τη δημιουργία του περίφημου θαλάσσιου μουσικού οργάνου στην παραλία του Zadar, το οποίο παράγει ήχους από τον κυματισμό της θάλασσας.
Τα σχέδια του Pitt για την περιοχή όμως δεν περιορίζονται στο exlusive κατάλυμα, καθώς θα βοηθήσει και στην κατασκευή σχολείου και νοσοκομείου.
Το πότε ακριβώς θα ολοκληρωθεί το έργο δεν είναι ακόμη γνωστό, ωστόσο οι εμπλεκόμενοι πιστεύουν πως θα είναι έτοιμο σε λιγότερο χρόνο από ότι θα περίμενε κάποιος.makeleio.gr