Σάββατο, Οκτωβρίου 7

Μπήκαμε στην ντουλάπα της Cindy Crawford και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Μπήκαμε στην ντουλάπα της Cindy Crawford και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!
Η Cindy Crawford έχει κάνει πασαρέλα για μερικούς από τους σημαντικότερους σχεδιαστές στον κόσμο, έχει φορέσεις δημιουργίες των διασημότερων οίκων μόδας και brands, έχει πρωταγωνιστήσει στα εξώφυλλα των πιο γνωστών περιοδικών και τώρα αποφάσισε να ανοίξει για πρώτη φορά την ντουλάπα της, παρουσιάζοντας μερικά «ιστορικά» κομμάτια της προσωπικής της γκαρνταρόμπας.
Το 51χρονο supermodel «υποδέχθηκε» την 360° κάμερα της Vogue στο σπίτι της στο Μαλιμπού για να δείξει στον κόσμο κάποια από τα ρούχα που έχει στην ντουλάπα της, τα οποία περιλαμβάνουν από χαρακτηριστικά κομμάτια με τα οποία έχει φωτογραφηθεί στη καριέρα της μέχρι απλά, καθημερινά ρούχα που επιλέγει να φορέσει. «Κάποια στιγμή, ειδικά όταν είχα πια αρκετό χώρο, συνειδητοποίησα πως διαθέτω μερικά καταπληκτικά ρούχα από όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία έχω κρατήσει και ήθελα να διατηρήσω. Μια από τις σημαντικότερες διαφορές στο να είσαι τότε μοντέλο και σήμερα είναι πως δεν είχαμε στιλίστες για τα καθημερινά events. Ευτυχώς όμως είχες καλές διασυνδέσεις», λέει η Cindy Crawford  στην κάμερα της Vogue.


Ένα παράδειγμα των καλών της διασυνδέσεων είναι και το διάσημο φόρεμα Versace που φόρεσε το 1992 στα Video Music Awards. «Το είχα δει στην πασαρέλα σε ένα σόου του οίκου Versace και είχα πάθει εμμονή, οπότε τους λέω: "Να σας πω, μπορώ να το δανειστώ;», λέει η Cindy, που αποκαλύπτει πως το συγκεκριμένο ρούχο είναι κι ένα από τα αγαπημένα της κόρης της, Kaia.


Στη συνέχεια έδειξε το μοναδικό τζιν σορτσάκι που έχει στη συλλογή της, εκείνο που φορούσε στην περιβόητη διαφήμιση της Pepsi το 1992. Όπως αποκάλυψε, το σορτσάκι ήταν στην πραγματικότητα ένα παλιό δικό της τζιν παντελόνι, το οποίο έκοψαν τη μέρα των γυρισμάτων και το συνδύασαν με ένα κορμάκι, δημιουργώντας τελικά το θρυλικό πλέον συγκεκριμένο look.


Μιλώντας για το «πιο συναισθηματικό κομμάτι» της γκαρνταρόμπας της, η Cindy δείχνει στην κάμερα ένα λευκό φόρεμα John Galliano, αυτό που φορούσε στο γάμο της με τον Rande Gerber «Κανείς δεν ήξερε πως σκοπεύαμε να παντρευτούμε οπότε δεν ήθελα να πάω να ψωνίσω νυφικό επειδή μόλις κάνεις κάτι τέτοιο, τελείωσε, ο κόσμος ξέρει ότι παντρεύεσαι», λέει. Οπότε, αντί να ζητήσει απευθείας ένα νυφικό, ήρθε σε επαφή με ένα φίλο της στιλίστα και του είπε πως ήθελε να δει λευκά και μαύρα φορέματα για ένα πάρτι με ασπρόμαυρο dress code. Όταν αντίκρισε το φόρεμα των 1.200 δολαρίων, αμέσως ένιωσε πως ήταν το κατάλληλο για την περίσταση δεδομένου πως σκόπευαν να παντρευτούν στις Μπαχάμες. «Ελπίζω να καταφέρω να το φορέσω στην επέτειο 20 χρόνων γάμου που είναι του χρόνου», σχολιάζει.


Η Cindy δείχνει επίσης στην κάμερα και μερικές τσάντες από τη συλλογή της, ανάμεσά τους μερικές Fendi και μία «καθόλου πρακτική αλλά όμορφη» Louis Vuitton. Παρόλο που υπήρξε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της μόδας, η ίδια λέει πως στην καθημερινότητά της προτιμά να φορά τζιν παντελόνια γιατί έτσι περισσότερο ο εαυτός της.


Δείτε το βίντεο:



  govastileto.gr...