Παρασκευή, Οκτωβρίου 13

EΛΙΩΣΕ ο ΠΟΥΤΙΝ με το σκυλάκι που του χάρισαν! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

putin_dog4

Μια… απρόσμενη έκπληξη περίμενε τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν. Και για να ακριβολογούμε, μια… γλυκύτατη έκπληξη!

Ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν Γκουρμπανγκουλί Μπερντιμουχαμέντοφ είχε ένα… δώρο για τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Και τι δώρο!
Στην αγκαλιά του Πούτιν!


Ο Γκουρμπανγκουλί Μπερντιμουχαμέντοφ συναντήθηκε επίσημα στο Σότσι με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν. Και του έκανε δώρο ένα κουτάβι ράτσας «αλαμπάι» (σ.σ. Ποιμενικός Κεντρικής Ασίας). Επρόκειτο για δώρο γενεθλίων (σ.σ.που ήταν στις 7 Οκτωβρίου). Στο πανέμορφο κουτάβι έδωσαν το όνομα «Πιστός».

Η ράτσα «αλάμπάι» μαζί με τα χειροποιήτα χαλιά και την αρχαία ράτσα αλόγων κούρσας ‘Αχάλ Τεκέ’, περιλαμβάνονται επισήμως στην εθνική κληρονομία του Τουρκμενιστάν. Είναι στρομπουλά, χαδιάρικα και χαριτωμένα όταν είναι μικρά! Ενώ όταν μεγαλώνουν γίνονται ατρόμητα τσοπανόσκυλα, ικανά να διώχνουν λύκους αλλά και κλέφτες.
Ο Μπερντιμουχαμέντοφ, δίνοντας τις ευχές του στον πρόεδρο Πούτιν, εξήρε την συνεισφορά του στα ζητήματα της οικολογίας.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν επεσήμανε ότι δίνει μεγάλη σημασία στις διμερείς σχέσεις, όπως και στις επαφές που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ΚΑΚ (Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών).
Ο δε Ρώσος πρόεδρος, όταν είδε το δώρο… έλιωσε! Στα πλάνα φαίνεται σχεδόν… ανυπόμονος μέχρι ο «πιστός» να κάνει την εμφάνισή του. Ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν το σηκώνει και τότε ο Πούτιν πλησιάζει και το παίρνει στην αγκαλιά του!
Το κρατά προσεκτικά και το χαϊδεύει, ενώ αμέσως σπεύδει να ευχαριστήσει τον Γκουρμπανγκουλί Μπερντιμουχαμέντοφ για την χειρονομία του.











ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: