Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοινώνουν τον αρραβώνα τους!

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοινώνουν τον αρραβώνα τους!
Πλησιάζει όπως φαίνεται η στιγμή που ο πρίγκιπας Harry θα αφήσει την εργένικη ζωή για χάρη της ηθοποιού Meghan Markle καθώς όπως αναφέρει το US Weekly, το ζευγάρι πολύ σύντομα θα ανακοινώσει τον αρραβώνα του.

Πολλοί πιστεύουν μάλιστα ότι ο πρίγκιπας Harry έκανε ήδη πρόταση γάμου στην 36χρονη Meghan Markle στο Τορόντο.


«Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να προχωρήσουμε και να παρουσιάσουμε τους εαυτούς μας», δήλωνε η Meghan Markle για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Harry στο Vanity Fair.
Μπορεί ο Harry να επιθυμεί να πει πρώτα τα νέα στην οικογένειά του, όμως άτομο κοντά στη Meghan Markle αποκαλύπτει στο νέο τεύχος του US Weekly πως «θα κάνει σύντομα επίσημη ανακοίνωση».


Τα ευχάριστα νέα αναμένονται ακόμα και μέσα στον επόμενο μήνα. Πηγές προβλέπουν ότι η ανακοίνωση θα έρθει μετά την 7η και τελευταία σεζόν της σειράς Suits τον Νοέμβριο που πρωταγωνιστεί η ηθοποιός. «Θα ήταν εφιάλτης για την ασφάλεια να το κάνει νωρίτερα. Θα την ακολουθούσαν παντού».
Από τη στιγμή που θα ολοκληρώσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και ανακοινωθεί ο αρραβώνας τους, η Meghan Markle θα μπορεί να απολαμβάνει την προστασία της στο παλάτι του Kensington. Σύμφωνα με την πηγή, η ηθοποιός θα μετεγκατασταθεί στο Λονδίνο ενώ το ζευγάρι θα ανακοινώσει τον αρραβώνα του, προσκαλώντας έναν δημοσιογράφο και έναν φωτογράφο στο παλάτι. «Την ίδια μέρα θα δώσουν και μια τηλεοπτική συνέντευξη που θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο».govastileto.gr...