Πέμπτη, Οκτωβρίου 5

Η Jane Fonda κάνει πασαρέλα και εντυπωσιάζει!

Η Jane Fonda κάνει πασαρέλα και εντυπωσιάζει!
Η ηλικία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας αριθμός, ειδικά όταν φαίνεσαι και είσαι τόσο καλά όσο και η Jane Fonda.
Μπορεί η σταρ του Χόλιγουντ να είναι ένα βήμα πριν τα 80, όμως απέδειξε ότι ακόμα τα καταφέρνει μια χαρά, δίνοντας το παράδειγμα στους νέους με την συμμετοχή της στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού.





Η 79χρονη ηθοποιός περπάτησε για λογαριασμό της L' Oreal μαζί με τις άλλες πρέσβειρες της εταιρείας, την 34χρονη τραγουδίστρια Σέριλ Κόουλ και το 32χρονο μοντέλο Ντάουτσεν Κρους.

Στο σόου παρουσιάστηκαν περισσότερα 70 νέα μακιγιάζ και η Jane παρουσίασε ένα μακιγιάζ με βάση το «σμόκι-άι» φορώντας ένα λεοπάρ κολλητό φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.



«Στα 20 μου ήμουν τόσο μεγάλη, ήμουν κυνική, απελπιστική και με παρέσυρε η ζωή. Στα 30 δεν ήξερα τι θέλω, ποια ήμουν...», δήλωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και πρόσθεσε ότι «αν στα 20 ή τα 30, μού λέγατε ότι θα ήμουν πιο ευτυχισμένη στα 70 χρόνια θα σας έλεγα: "Δεν έχετε μυαλό"».

Η Jane Fonda μίλησε και για τον αγώνα που δίνει ώστε να έχει μία καλή ποιότητα ζωής παρά τα προβλήματα υγείας, αφού κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο, δίνει μάχη κατά της οστεοπόρωσης και έχει κάνει μία σειρά από εγχειρήσεις για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα στην πλάτη.



«Πάντα γυμναζόμουν», δήλωσε η σταρ στην Mirror «αλλά δεν χρειάζεται να ξεπερνάτε τα όρια που σας βάζει το ίδιο σας το σώμα».

«Έχω αντικαταστήσει τους γοφούς και τα γόνατά μου, αλλά μπορώ να κάνω ακόμα μία εντατική προπόνηση. Πιστεύω ότι καθώς το μυαλό ωριμάζει μπορεί να ξεπεράσει πολλές αποτυχίες του σώματος, διατηρώντας ένα νεανικό πνεύμα και ένα πάθος για τα πάντα που προσφέρει η ζωή», τόνισε.

Helen Mirren και Jane Fonda


govastileto.gr