Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Mary-Kate Olsen με το σύζυγό της, αδελφό του Νικολά Σαρκοζί

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Mary-Kate Olsen με το σύζυγό της, αδελφό του Νικολά Σαρκοζί
H Carla Bruni πριν από λίγες ημέρες παραχώρησε συνέντευξη στο «Watch What Happens Live with Andy Cohen» και μίλησε πρώτη φορά για την Mary -Kate Olsen η οποία είναι η σύζυγος του του αδελφού του συζύγου της, Νικόλα Σαρκοζί..


Ο Ολιβιέ Σαρκοζί και η Mary-Kate Olsen ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από 2 χρόνια στο Μανχάτταν.Το πρώην μοντέλο δήλωσε:«Eίναι η σύζυγος του αδερφού του άνδρα μου, αλλά δεν πήγα στο γάμο! Μας προσκάλεσαν και μετά δεν μπορούσαμε να πάμε γιατί βρισκόμασταν μακριά, έπρεπε να ήμασταν αλλού. Αλλά δείχνει τόσο χαρούμενος. Την γνώρισα στον γάμο ενός ξαδέλφου και έδειχνε αξιολάτρευτη, ήταν πολύ ευγενική. Επίσης ο Ολιβιέ δείχνει τόσο ευτυχισμένος μαζί της. Είχε μια υπέροχη οικογένεια και μετά πήρε το διαζύγιο».

Το ερωτευμένο ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες έδωσε το παρών στο «Take Home A Nude Art» της δημοπρασίας του οίκου Sotheby's στη Νέα Υόρκη.

H Μary-Kate Olsen για την εμφάνισή της επέλεξε ένα μαύρο maxi φόρεμα με sneakers, ενώ ο 48χρονος σύζυγός της δεν την άφηνε από το χέρι του. govastileto.gr