Δευτέρα, Οκτωβρίου 23

Απολογείται σήμερα o 32χρονος που κατηγορείται για διασυνδέσεις με το Ισλαμικο Κράτος--Σαν "πρόσφυγας" ο αποκεφαλιστής έπαιρνε από τον Σύριζα 500 ευρώ κάθε μήνα συν δωρεά στέγαση με όλα πληρωμένα από τους μαλάκες Έλληνες πόσοι άραγε τέτοιοι στεγάζει ο Τσίπρας;;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΙΠΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ !

Απολογείται o 32χρονος που κατηγορείται για διασυνδέσεις με το Ισλαμικο Κράτος
Σήμερα απολογείται ενώπιον της ανακρίτριας Αλεξανδρούπολης ο 32χρονος Σύρος ο οποίος συνελήφθη προ ημερών στην Αλεξανδρούπολη, κατηγορούμενος για διασυνδέσεις με το ISIS.

H υπόθεση παίρνει νέα τροπή καθώς την ώρα που σύζυγος του ισχυρίστηκε πως ο 32χρονος ήταν μέλος του Ισλαμικού Κράτους για τρεις μήνες ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν είναι τζιχαντιστής αλλά πως υπήρξε μέλος του Ελεύθερου Συριακού Στρατού.

Ο 32χρονος αναφέρει ότι σε ένα βίντεο διακρίνεται ο ίδιος τραυματισμένος και αυτό το βίντεο αποτελεί απόδειξη ότι ήταν μέλος του Ελεύθερου Συριακού Στρατού και όχι μέλος του ISIS.

Τα βίντεο βρίσκονται στον ιστότοπο youtube, όπως ο ίδιος ο 32χρονος ενημέρωσε την συνήγορό του, Τριανταφυλλιά Τσιούλπα και αναμένεται να κατατεθούν στην ανακρίτρια.