Η Sara Sampaio καταγγέλλει γνωστό περιοδικό ότι την πίεσε να φωτογραφηθεί γυμνή

Η Sara Sampaio καταγγέλλει γνωστό περιοδικό ότι την πίεσε να φωτογραφηθεί γυμνή Το διάσημο μοντέλο Sara Sampaio ισχυρίζεται ότι το περιοδικό Lui την πίεσε να φωτογραφηθεί γυμνή σε μια πρόσφατη φωτογράφηση και χρησιμοποίησε μια εικόνα όπου οι θηλές της εκτέθηκαν τυχαία για το εξώφυλλο.

Η Sampaio πρόσθεσε ότι σχεδιάζει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του περιοδικού το οποίο θεωρείται «το γαλλικό Playboy». «Ακόμη και με τη ρήτρα "No Nudity" στη συμφωνία μου με το Lui, με πίεσαν να κάνω γυμνά πλάνα στο σετ και με ρωτούσαν γιατί δεν ήθελα να δείξω τις θηλές μου ή να φωτογραφηθώ τελείως γυμνή», είπε η 26χρονη Sampaio σε μια ανάρτηση Instagram. «Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, έπρεπε συνεχώς να υπερασπίζομαι τα όριά μου και το γεγονός πως δεν ήθελα γυμνές εικόνες, φροντίζοντας να καλύψω τον εαυτό μου όσο καλύτερα μπορούσα», πρόσθεσε.


Όταν είδε τις φωτογραφίες παρατήρησε ότι υπήρχαν «τυχαία εκτεθειμένα μέρη του σώματός μου που δεν ήθελα να αποκαλυφθούν», συνέχισε, και ισχυρίζεται ότι είπε στο περιοδικό ότι δεν ήθελε αυτές τις φωτογραφίες να χρησιμοποιηθούν. Η φωτογραφία που το Lui τελικά χρησιμοποίησε στο εξώφυλλο αποκάλυψε μία από τις θηλές της. «Όπως και πολλά μοντέλα, είχα αρνητικές εμπειρίες στο παρελθόν, όπου αισθάνθηκα πίεση για γυμνό», έγραψε, λέγοντας ότι είχε εξαναγκαστεί από φωτογράφους ή στιλίστες να το κάνει. Το μοντέλο πρόσθεσε ότι είναι «επιλεκτική» όταν πρόκειται να εκτεθεί κατά τη διάρκεια φωτογραφιών. «Ακριβώς επειδή έχω δώσει τη συγκατάθεσή μου για γυμνό στο παρελθόν, δεν δίνει σε κανέναν την άδεια να υποθέσει ότι θα το κάνω και πάλι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες», είπε. «Αισθάνομαι πως παραβιάζονται τα δικαιώματά μου ως επαγγελματίας και ως γυναίκα. Αυτό που μου έκαναν είναι απαράδεκτο. Θέλω να κάνω ό, τι μπορώ για να μην συμβεί κάτι τέτοιο και σε άλλους» αναφέρει και σημειώνει πως αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στο χώρο της μόδας.
Το περιοδικό δεν έχει ακόμη προβεί σε κάποιο σχόλιο και δεν έχει απαντήσει στις κατηγορίες. govastileto.gr