Η sexy φωτογράφιση της Αποστολίας Ζώη πριν φύγει για το Nomads!

Η sexy φωτογράφιση της Αποστολίας Ζώη πριν φύγει για το Nomads!
Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για λογαριασμό του Down Town έκανε η Αποστολία Ζώη, λίγο πριν φύγει για τις Φιλιππίνες και το Nomads, όπου και μίλησε για όλους και όλα.
«Κάτι καινούργιο θα γνωρίσουν στο Nomads. Το να μάθουν το χαρακτήρα μου.
Δεν σημαίνει ότι θα μάθουν και τα προσωπικά μου», αποκαλύπτει η Αποστολία Ζώη και συνεχίζει: «Η απόφασή μου να συμμετάσχω σε αυτό έχει να κάνει με δυο άξονες. Από τη μία, είναι ένα μέρος που ήθελα πάντα να επισκεφθώ και να γνωρίσω μ' αυτόν τον τρόπο και όχι σαν τουρίστας. Από την άλλη, όλο αυτό συνδυάζεται με ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μου που έχει να κάνει με την προβολή. Όχι από τα αγαπημένα μου, μπορώ να πω. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος θα ήθελα να με γνωρίσει πιο συνολικά, να δει την περιπετειώδη πλευρά μου».


Ωστόσο, η τραγουδίστρια  έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως είναι άνθρωπος ανατρεπτικός που δεν μπαίνει σε καλούπια. Το 2008 και ενώ σημειώνει μεγάλη επιτυχία ως τραγουδίστρια, τα παράτησε όλα και πήγε να ζήσει στο Πήλιο. Τι λέει σήμερα για αυτήν της την απόφαση;


«Από τη στιγμή που πήρα την απόφαση να φύγω, γνώριζα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην γυρίσω. Έχω πάψει να λέω “ποτέ” γιατί για ότι ήμουν απαξιωτική στη ζωή μου, το λούστηκα», είπε χαρακτηριστικά.
govastileto.gr