Κυριακή, Οκτωβρίου 1

«Έξυπνα» και υγιεινά tips για να βρείτε ξανά τη φόρμα σας


Κάθε μητέρα και δη εργαζόμενη γνωρίζει καλά ότι ο ελεύθερος χρόνος στις μέρες μας αποτελεί μια «πολυτέλεια» για λίγες και λίγους.
Μπορεί, λοιπόν, μια γυναίκα να φροντίσει τον εαυτό της και την ίδια ώρα να παραμείνει συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις; Με λίγη υπομονή, ένα καλό πρόγραμμα και φυσικά τη στήριξη των αγαπημένων της, όλα είναι εφικτά και τα περιττά κιλά μπορούν να φύγουν ανεπιστρεπτί.

Άσκηση, αλλαγές στο lifestyle και υγιεινή διατροφή. Αυτά είναι τα σημεία στα οποία αξίζει να επικεντρωθείτε προκειμένου να χάσετε το ανεπιθύμητο βάρος και να αισθανθείτε ξανά ευεξία. Μελετήστε προσεκτικά τα παρακάτω απλά tips και δεν θα απογοητευτείτε.
Άσκηση
Η άσκηση θα σας βοηθήσει να χάσετε θερμίδες και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Προσπαθήστε να γυμνάζεστε δύο με τρεις φορές την εβδομάδα και αν δεν έχετε χρόνο τις καθημερινές, ασχοληθείτε με το σώμα σας το Σαββατοκύριακο.
Δοκιμάστε να συνδυάσετε αερόβια γυμναστική με βάρη για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να κάνετε εγγραφή σε κάποιο γυμναστήριο. Μπορείτε να βρείτε άπειρα και πολύ καλά προγράμματα στο YouTube και να γυμναστείτε δωρεάν, όποτε εσείς το επιθυμείτε!
Αν βαριέστε να γυμνάζεστε μόνες σας, πείτε «ναι» στον χορό. Απευθυνθείτε στο δήμο σας για να δείτε αν υπάρχει κάποιο σχετικό πρόγραμμα.
Κατά τα άλλα, μπορείτε να βρείτε πολλές μικρές αφορμές κάθε μέρα για να ασκηθείτε. Αρχίστε, λέγοντας «ναι» στο περπάτημα και όχι στον αγαπημένο σας ανελκυστήρα!
DIATROFI SUPER 1
Διατροφή
Το κομμάτι της διατροφής είναι, φυσικά, πολύ σημαντικό. Το πρώτο βήμα που αξίζει να κάνετε είναι να αρχίσετε να πίνετε πολύ νερό μες στην ημέρα. Πιείτε ένα ποτήρι ζεστό νερό με λίγο χυμό λεμονιού κάθε πρωί (προτού φάτε οτιδήποτε) για να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας. Καλό είναι, επίσης, να πίνετε ένα ποτήρι νερό πριν από κάθε γεύμα για να μειώνετε το αίσθημα της πείνας και συνεπώς, να τρώτε λιγότερο.
Το δεύτερο βήμα που αξίζει να κάνετε είναι να πείτε «όχι» στα αναψυκτικά και γενικά τα ποτά που περιέχουν ζάχαρη. Δοκιμάστε το και θα δείτε γρήγορα αλλαγή στο σώμα σας. Μην ξεχνάτε ακόμη ότι και οι περισσότεροι αγαπημένοι σας χυμοί περιέχουν σάκχαρα, οπότε καλό είναι να τους περιορίσετε.
Όσον αφορά στα τρόφιμα που αξίζει να βάλετε στη διατροφή σας υπάρχουν πολλά και εμείς σας προτείνουμε κάποια από τα πιο... «θαυματουργά», τα οποία θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας να αναζωογονηθεί.
Πικραλίδα: Η πικραλίδα -ή αλλιώς ραδίκι του βουνού- είναι ένα ελληνικό φυτό με πολλές θεραπευτικές ιδιότητες που καλό είναι να εντάξετε στο εβδομαδιαίο, διατροφικό μενού σας. Γιατί; Διότι είναι το ιδανικό φυτό για αποτοξίνωση! Ναι, είναι ευεργετικό για το πεπτικό σας σύστημα και την ίδια ώρα θα σας βοηθήσει με την κατακράτηση υγρών, καθώς θεωρείται το καλύτερο φυσικό διουρητικό.
Σημύδα: Ένα ακόμη ξεχωριστό φυτό που φυτρώνει στη χώρα μας είναι η σημύδα η οποία χρησιμοποιείται ως διουρητικό, βακτηριοκτόνο και αντισηπτικό και βοηθά τον οργανισμό στην απέκκριση των τοξινών και την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών.
Πράσινο Τσάι: Το πράσινο τσάι και η αποτοξίνωση πηγαίνουν μαζί! Αυτό το φαρμακευτικό βότανο έχει μεγάλη αντιοξειδωτική αξία και προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό. Με διεγερτικές, πεπτικές, διουρητικές και αντιτοξικές ιδιότητες, αυτό το βότανο, αξίζει μια θέση στην καθημερινότητά σας.
Αγκινάρα: Μπορεί να μην το γνωρίζατε αλλά η αγκινάρα φαίνεται να συμβάλλει στην αναγέννηση των κυττάρων του ήπατος τα οποία εκτίθενται σε διάφορες τοξίνες.
diatrofi super 2
Αλλάξτε το lifestyle σας
Φυσικά, δεν θα έχετε αποτέλεσμα αν δεν κάνετε κάποιες μικρές αλλά πολύτιμες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας.
Ύπνος: Είναι επιστημονικά αποδεκτό ότι ο ύπνος σχετίζεται με την απώλεια βάρους. Πρέπει να κοιμάστε επτά με οκτώ ώρες κάθε βράδυ προκειμένου να μην διαταράσσετε τις ορμόνες που ρυθμίζουν την όρεξή σας. Αν δεν το κάνετε, θα ξυπνάτε κάθε πρωί εξαντλημένες και πεινασμένες, πέφτοντας έτσι σε πολλές «διατροφικές» παγίδες.
Μικρά γεύματα: Εκτός από αρκετό ύπνο, πρέπει να τρώτε και πολλά, μικρά γεύματα μες στην ημέρα, αν θέλετε να χάσετε βάρος. Αντί, λοιπόν, για τρία μεγάλα, επιλέξτε να τρώτε πέντε με έξι μικρά και υγιεινά γεύματα. Με τον τρόπο αυτό, ο μεταβολισμός σας θα «δουλεύει» καλύτερα και εσείς, θα αρχίσετε να «καίτε» πιο εύκολα και γρήγορα τις θερμίδες.
Αργό μάσημα: Ο ανθρώπινος εγκέφαλος χρειάζεται περίπου 20 λεπτά για να λάβει το σήμα του κορεσμού! Αυτό σημαίνει ότι εσείς μπορεί να συνεχίζετε να τρώτε, ενώ στην πραγματικότητα ο οργανισμός σας έχει χορτάσει. Αρχίστε, λοιπόν, να μασάτε πιο αργά.
Αποτοξίνωση: Το τελευταίο και πιο σημαντικό βήμα αφορά στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Οι καλοκαιρινές διακοπές σάς έβγαλαν εκτός προγράμματος και ο οργανισμός σας έχει ανάγκη να αποβάλλει τις περιττές τοξίνες. Αυτό θα το πετύχετε μέσω της άσκησης αλλά κυρίως, μέσω της διατροφής.
Μπορείτε να αρχίστε να καταναλώνετε τα τέσσερα ευεργετικά βότανα που προαναφέραμε (πικραλίδα, σημύδα, πράσινο τσάι, αγκινάρα) ή να επιλέξετε κάποιο φυτικό συμπλήρωμα διατροφής για πιο γρήγορα αποτελέσματα. Εμείς κάναμε την έρευνά μας και ξεχωρίσαμε το SUPERFOODS® SLIMDETOX, το οποίο περιέχει όλα τα παραπάνω φυτά και συμβάλλει στην αποτοξίνωση και την αποβολή των περιττών υγρών του οργανισμού σε έξι ημέρες! Ό,τι πρέπει δηλαδή για να αισθανθείτε ευεξία και να αρχίσετε να προετοιμάζεστε για την απώλεια βάρους!
Να θυμάστε ότι με μικρά και σταθερά βήματα θα πετύχετε το στόχο σας και θα το αποτέλεσμα θα έχει διάρκεια! Πείτε, λοιπόν, «όχι» στις δίαιτες εξπρές και «ναι» στις υγιεινές αλλαγές!.mothersblog.gr