Παρασκευή, Οκτωβρίου 27

To γράφουμε εδώ και καιρό μαζί με την ιστορική δήλωση που εμπνέει. ...«Φάγαμε ήδη την καμήλα και έμεινε τώρα η ουρά» Γιατί αλήθεια οι αναρχικοί τα έβαλαν ακόμα και με τα κρεωπολεία; Πολύ απλά δεν θέλει το μνημονιακό καθεστώς Ελληνικά μαγαζιά. Τα πάντα σε ξένα χέρια. Τα πάντα σε πολυεθνικές.

Έχουν κάψει εγκεφαλικά κύτταρα οι ανραρχοούγκανοι από το μπάφο και τη ρέκλα; Φυσικά και όχι. Συμβόλαιο εκτελούν.
Όπως αναφέρουν  σε κείμενο που ανάρτησαν σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου, με το οποίο ανέλαβαν την ευθύνη  για την επίθεση σε κρεοπωλείο στα εξάρχεια στην οδό Καλλιδρομίου το Σάββατο,  «η πράξη μας αυτή είναι μία μικρή
ανταπόδοση στη βία στην οποία συμμετέχει έμπρακτα κάθε κρεοπώλης. Ποσώς μας ενδιαφέρει αν ο ιδιοκτήτης είναι μικρός ή μεγάλος επιχειρηματίας ή αν "ζει από αυτό", εφόσον οι επιλογές του βασίζονται στην αντικειμενοποίηση και την εκμετάλλευση άλλων αισθανόμενων όντων». 

Ποιος θυμάται τα παραδοσιακά γαλακτοπωλεία; Ποιος θυμάται τα ψιλικατζίδικα της γειτονιάς; Μέχρι και τα παραδοσιακά βιβλιοπωλεία κλείνουν...το ένα μετά το άλλο. Τι ανοίγουν; Μπουγατσοπωλεία με φτηνιάρικους καφέδες.  Τρομερή ανάπτυξη σύμφωνα με την Μαρέβα Μητσοτάκη.

Που έγινε η επίθεση; Στα εξάρχεια. Τι έχουμε εκεί; Ξεπούλημα. Γενικό ξεπούλημα.

Πουλάνε τρόμο στους πολίτες με ξυλοδαρμούς....αν διαμαρτυρηθείς σου βάζουν τη στάμπα του συντηρητικού, του φασίστα...

http://perimajestic.blogspot.gr/2017/10/to.html