Πέμπτη, Οκτωβρίου 12

Ο Μουσουλμάνος Ομπάμα φοράει δαχτυλίδι με τη φράση:Δεν υπάρχει Θεός εκτός από τον Αλλάχ video έτσι εξηγούνται πολλά!

Ο Μουσουλμάνος Ομπάμα φοράει δαχτυλίδι με τη φράση:Δεν υπάρχει Θεός εκτός από τον Αλλάχ video έτσι εξηγούνται πολλά!


Σε μερικές φωτογραφίες του προέδρου Obama στο διαδίκτυο δείχνει ξεκάθαρα το δαχτυλίδι του γάμου του, συγκεκριμένα, μια υποτιθεμένη περιγραφή που γράφει το εξής:Δεν υπάρχει Θεός εκτός από τον Αλλάχ




Οι φωτογραφίες έχουν αναζωπυρώσει τη συζήτηση στην αμερικανική κοινωνία σχετικά με το τι πρεσβεύει η πίστη του Ομπάμα. ανεξάρτητη ιστοσελίδα, η οποία αφιέρωσε ένα άρθρο για το αινιγματικό δαχτυλίδι του Ομπάμα λέει ότι ο πρόεδρος φοράει αυτό το 'στολίδι΄' για πάνω από 30 χρόνια, και ότι η επιγραφή περιέχει κάτι που θα μπορούσε να αναφέρεται στην αληθινή πίστη του.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Ομπάμα φοράει αυτό το δαχτυλίδι από το 1980, δηλαδή από τότε που ήταν μόνος.Σύμφωνα με τον συγγραφέα Mark A. συγγραφέας πολλών βιβλίων,το Ισλάμ έχει δύο κύρια μέρη: «Δεν υπάρχει Θεός εκτός από τον Αλλάχ» και«ο Μωάμεθ είναι ο προφήτης του Θεού.Σύμφωνα με τον mark,το δεύτερο μέρος της επιγραφής μπορεί να βρεθεί στο εσωτερικό του δακτυλίου.

Ο Λευκός Οίκος δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά με αυτές τις εικασίες. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του 2008, υπήρχε υποψία ότι είχε την ισλαμική πίστη, αλλά στη συνέχειααναγκάστηκε να δηλώσει ότι ήταν χριστιανός.
 Ωστόσο, η τραγουδίστρια Madonna ξάφνιασε το κοινό δηλώνοντας:«Έχουμε έναν μαύρο μουσουλμάνο στο Λευκό Οίκο.» ... Αυτό γα@@@@ είναι φοβερό ». Όμως Η Madonna δεν είναι η μόνη που το πιστεύει. Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση το περασμένο έτος, το 11% των Αμερικανών πιστεύουν πραγματικά ότι ο Ομπάμα είναι Μουσουλμάνος.


Γιαυτό έχουν κουβαλήσει εδώ και σε όλη την Ευρώπη, όλους τους μουσουλμάνους??? την ξεσκεπάσαμε και αυτή την μαριονέτα! καθόλου τυχαίο που προωθούν το ισλάμ!η καλύτερη θρησκεία για μια παγκόσμια ελίτ! ένα κράτος μια θρησκεία! η πιο θανατική!

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

1Greek