Δευτέρα, Νοεμβρίου 27

Τα καλύτερα κινητά έως 100€ της ελληνικής αγοράς

Τα καλύτερα κινητά έως 100€ της ελληνικής αγοράς
O όρος smartphone δεν ταιριάζει ιδιαίτερα με το χρηματικό όριο των 100 ευρώ. Συνήθως σε τέτοια τιμή σπάνια θα βρούμε κάποια συσκευή με αξιόλογα χαρακτηριστικά, όμως αν ψάξετε σωστά, θα εντοπίσετε αυτό που θέλετε.


To techvalue.gr, οι ειδικοί στα οικονομικά τηλέφωνα έκαναν μία λίστα με τα καλύτερα κινητά που βρίσκονται σε προσφορά αυτήν τη στιγμή έως 100 ευρώ. Ελέω Black Friday προσφορών έχουμε εκπτώσεις σε αρκετά καλά μοντέλα που πλέον πέφτουν κάτω από το όριο του... κατοστάρικου.

Motorola Moto E4 - 99€



Το Motorola Mote E4 είναι απλά το πιο ποιοτικό – κατασκευαστικά – κινητό της λίστας. Είναι το μοναδικό που θα βρείτε στη λίστα με τα καλύτερα κινητά μέχρι 100 ευρώ με προστασία Gorilla Glass 3, ώστε να μην χαραχτεί ή ραγίσει εύκολα η οθόνη. Η Motorola φημίζεται για τα πολύ καλά κατασκευαστικά κινητά που δημιουργεί. Έχει οθόνη 5.0″ HD IPS και έρχεται με 2GB RAM. Παρά την χαμηλή τιμή του, έχει LED Flash και στην μπροστινή όψη για πιο φωτεινές selfie, ακόμα και το βράδυ. Ένα ακόμα δυνατό του σημείο είναι πως φοράει Android Nougat 7.1.1 σε αντίθεση με άλλα κινητά της λίστα που έχουν μείνει στην παλαιότερη έκδοση Android Marshmallow.

Xiaomi Redmi 4A - 99€



Το Xiaomi Redmi 4A είναι ακόμα ένα από τα καλύτερα κινητά που μπορείτε να βρείτε αυτήν τη στιγμή στην ελληνική αγορά. Είναι σε προσφορά, οπότε... τρέξτε να προλάβετε. Σαν σύνολο είναι ελαφρώς καλύτερο από το Lenovo Vibe C2 Power, οπότε αν είστε ανάμεσα σε αυτά τα 2, τώρα ξέρεις ποιο να επιλέξετε. Έχει οθόνη 5.0″ IPS, έρχεται με 2GB μνήμη RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο, με δυνατότητα επέκτασης. Σαν σύνολο είναι καλό για τα λεφτά που ζητάει για την ελληνική αγορά, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Σχεδιαστικά δεν είναι άσχημο και παρά τη χαμηλή κοστολόγησή του, κρατάει τον κλασσικό σχεδιασμό των Xiaomi.

Lenovo Vibe C2 Power - 99€



Το Lenovo Vibe C2 Power είναι το πρώτο κινητό που μπήκε στη λίστα και έχει οθόνη 5.0″, με αξιόλογα χαρακτηριστικά για τα λεφτά που ζητάει. Είναι σημαντικό πως έχει οθόνη IPS και όχι TFT, που έχουν συνήθως τα κινητά κάτω από 100 ευρώ. Η μνήμη RAM ανέρχεται στα 2GB και φοράει έναν τυπικό επεξεργαστή με 4 πυρήνες. Μπορεί να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες του μέσου χρήστη και έχει μεγάλη μπαταρία 3.500mAh. Το μόνο σίγουρο είναι πως αξίζει τα 99 ευρώ που ζητάει. Για την ώρα, είναι σε προσφορά στο Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα της Lenovo.

Πηγή: TechValue.gr