Στους 17 οι νεκροί στη Μάνδρα ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ Η ΣΟΡΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Στους 17 οι νεκροί στη Μάνδρα
Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας το πρωί του Σαββάτου στη Μάνδρα Αττικής, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων από τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική στους 17.
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν πρόκειται για έναν από τους έξι αγνοούμενους που αναζητούσε η Πυροσβεστική όλες αυτές τις ημέρες, καθώς πρέπει προηγουμένως να υπάρξει ταυτοποίηση.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε περιοχή πλησίον του αμαξοστασίου του Δήμου Μάνδρας, με τους πυροσβέστες να καταβάλλουν προσπάθειες για να τον ανασύρουν από τις λάσπες. «Κάνουμε ενέργειες για την ανάσυρση. Είναι πολύ δύσκολο γιατί υπάρχει και διαρροή υγραερίου κοντά στο σημείο. Βρέθηκε μέσα σε επιχείρηση, κοντά σε μηχανήματα», δήλωσε στην ΕΡΤ ο υποστράτηγος της πυροσβεστικής Κ. Γιόβας.


Οι αρχές διαπίστωσαν και διαρροή αερίου από το σημείο και απομάκρυναν για λόγους ασφαλείας τους δημοσιογράφους από το κτήριο.

Μετρούν τις πληγές τους

Την ίδια ώρα τις πληγές τους μετρούν οι κάτοικοι της Μάνδρας μερικά 24ωρα έπειτα από τη φονική κακοκαιρία που άφησε πίσω της 17 νεκρούς.

Από το πρωί της Παρασκευής επί ποδός βρίσκονται αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ συνεργεία δήμων και κοινοτήτων επιχειρούν με γερανούς για να σηκώσουν τα οχήματα.

Από το δημαρχείο Μάνδρας ανακοινώθηκε ότι όσοι επιθυμούν να στείλουν πράγματα και τρόφιμα, μπορούν στη διεύθυνση Στρ. Ρόκκα 45, Μάνδρα 19600.


Στους 17 οι νεκροί της θεομηνίας - Εντοπίστηκε και άλλος νεκρός στη Μάνδρα Αττικής
Ακόμα ένας άνθρωπος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων από τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική  στους 17.
.zougla.gr