Παρασκευή, Νοεμβρίου 17

«ΒΟΥΛΙΑΞΕ» Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ! Πάνω από 30.000 οι ΛΑΘΡΟμετανάστες κρύβουν τους αριθμούς οι Συριζαίοι

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΊΝΑΙ: Καταυλισμοί σε όλη τη χώρα

xLLGlrSoIaDppH0M8A6mB.jpg.pagespeed.ic.zJePL2kxKA
Δεν έχουν τέλος οι μεταναστευτικές ροές που φτάνουν στην Ελλάδα
Εκρηκτικές διαστάσεις τείνει να πάρει η Μυτιλήνη  από την κοσμοσυρροή χιλιάδων μεταναστών  στο νησί εξαιτίας των ΜΚΟ που πλουτίζουν αυτοί και καταστρέφουν την Ελλάδα!
Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου υπολογίζεται ότι βρίσκονται σήμερα  περισσότεροι από 15.000 καταγεγραμμένοι και πιστοποιημένοι άνθρωποι.
 Εκατοντάδες είναι αυτοί που διαδηλώνουν με συνθήματα για την άμεση αναχώρηση τους ενώ κάποιοι κινήθηκαν στο λιμάνι προς τον καταπέλτη ενός από τα ελλιμενισμένα πλοία τον οποίο και επιχείρησαν να καταλάβουν. Αυτό αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή καθώς οι ναυτικοί έκλεισαν τον καταπέλτη, ενώ κάποιοι διαδηλωτές κρεμάστηκαν σε αυτόν για λίγη ώρα.
Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οργανώνονται και προχωρούν σε κινήσεις διαμαρτυρίας αλλά και ενημέρωσης σχετικά με το θέμα του εγκλωβισμού σε αυτά χιλιάδων ψυχών μεταναστών και προσφύγων.
Πέρα από την Λέσβο και την Χίο, και η Σάμος αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα με το θέμα αυτό με αποτέλεσμα η Δημοτική Αρχή να ετοιμάζεται για ενέργειες που στόχο θα έχουν την αποσυμφόρηση όλων των νησιών με κάθε νόμιμο, συγκροτημένο, σοβαρό μέσο.