Τετάρτη, Νοεμβρίου 1

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ τη σύλληψη του 32χρονου Αλβανού εκτελεστή του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου! Tα τελευταία δευτερόλεπτα… «Μην κουνιέσαι, μην κουνιέσαι! Κάτσε κάτω! Τα χέρια στο τιμόνι!»

zaf

Η επιχείρηση της Αστυνομίας για τη σύλληψη του 32χρονου, φερόμενου ως εκτελεστή του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, έγινε στην Πάτρα, στις 28 Οκτωβρίου. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, λίγο έξω από τον καταυλισμό των τσιγγάνων στην Εγλυκάδα, εμφανίζεται ένα λευκό βαν, μέσα στο οποίο είναι ο στόχος των αστυνομικών. Πίσω του, με μεγάλη ταχύτητα εμφανίζεται ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί ακινητοποιούν το αυτοκίνητο του 32χρονου. Δευτερόλεπτα αργότερα, ακούγονται φωνές… Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο,  με τη στιγμή της σύλληψης του φερόμενου ως δολοφόνου του Μιχάλης Ζαφειρόπουλου:Η αιματηρή συμπλοκή στην Καλλιθέα που οδήγησε στα ίχνη του εκτελεστή
Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 32χρονου από την Αλβανία, από μια τυχαία συμπλοκή που έγινε στην πλατεία Δαβάκη, στην Καλλιθέα, 22 ημέρες πριν τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου. Ο δράστης και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται πως είναι ο ίδιος άνθρωπος.
Η αιματηρή συμπλοκή στην Καλλιθέα που οδήγησε στα ίχνη του εκτελεστή
Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 32χρονου από την Αλβανία, από μια τυχαία συμπλοκή που έγινε στην πλατεία Δαβάκη, στην Καλλιθέα, 22 ημέρες πριν τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου. Ο δράστης και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται πως είναι ο ίδιος άνθρωπος.
Δείτε το βίντεο:


http://www.makeleio.gr/