Συγκλονίζει η θεία του 38χρονου που χάθηκε από τη θεομηνία στη Μάνδρα: Εφεραν το πτώμα του παιδιού σε μια σακούλα


Η κυβέρνηση ανακοίνωσε πριν λίγο τις αποζημιώσεις που δικαιούνται οι πληγέντες από την κακοκαιρία, ωστόσο η οργή και η θλίψη των κατοίκων ειδικά της Δυτικής Αττικής και μάλιστα εκείνων που έχασαν δικούς τους ανθρώπους, περισσεύει.

Η θεία του 38χρονου οδηγού που έχασε τη ζωή του κατά τις πλημμύρες στη δυτική Αττική μιλώντας το πρωί στο «Καλημέρα Ελλάδα» δήλωσε πως η οικογένεια του άτυχου οδηγού θα πάρει τη νομική οδό. «Θα κινηθούμε νομικά. Θα στραφούμε εναντίον όποιου έστρεψε τα μάτια στην αυθαιρεσία»,
δήλωσε η θεία του Γιάννη Ρούμελη.
«Στο Θριάσιο μετρούσαμε πτώματα και κάποιοι άλλοι μετρούσαν ψήφους στις κάλπες», είπε η θεία του άτυχου οδηγού, τονίζοντας ότι είναι η δεύτερη φορά που η οικογένειά της χάνει παιδί από κακοτεχνία του κράτους, καθώς η ίδια είχε χάσει τον γιο της σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Κόρινθο, χάρη «κακοτεχνίας του δρόμου», όπως χαρακτηριστικά είπε.
«Χθες δώσαμε στον αδερφό μου το ρολόι του παιδιού μέσα στη λάσπη και το πτώμα του μέσα σε σακούλα», περιέγραψε. Ο πατέρας του θύματος νοσηλεύεται στην εντατική, ενώ η μητέρα του πάσχει από άνοια.
«Το παιδί έφυγε στις 5:30 για μεροκάματο των 25 ευρώ και κανένας δεν μερίμνησε να κλείσει το δρόμο λόγω κακοκαιρίας, όπως έκλεισε χθες», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.
«Τι να κάνουμε και πού να στραφούμε; Να δώσουν μία τιμή στο άψυχο παιδί; Να δώσουν το ρολόι σε μαύρη σακούλα; Και στο δικό μου το παιδί αυτό έκαναν», κατέληξε η ίδια.
Πηγή: iefimerida.gr

 http://www.tsantiri.gr