Τρίτη, Νοεμβρίου 28

Φόρα το μαύρο σου παλτό χωρίς να δείχνει βαρετό - 5 στιλάτοι τρόποι

Φόρα το μαύρο σου παλτό χωρίς να δείχνει βαρετό - 5 στιλάτοι τρόποι

Οι γυναίκες που αγαπούν το κλασικό στιλ, το έχουν σημαία. Το φοράνε και νιώθουν σιγουριά και σωστά κάνουν ένα μαύρο παλτό δεν σε προδίδει ποτέ.
Γιατί απλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην ταιριάζει στιλιστικά με οτιδήποτε κι αν φοράς.
Το μαύρο παλτό είναι πάντα μπροστά. Εχει τη δική του φιλοσοφία που χάνεται μέσα στο χρόνο.
Οταν η μόδα έβαζε τις βάσεις της. Το μαύρο παλτό (black coat) δεν έχει ηλικία και οι γυναίκες που το φορούν δεν έχουν επίσης.

Κομψό, φινετσάτο, signature κομμάτι. Ρούχο- επένδυση. Γι'αυτό και αν το αγοράσεις, καλό θα ήταν να διαθέσεις κάτι παραπάνω. Μαύρο παλτό θα πει διαχρονικότητα, θα πει ασφάλεια. Αλλά στον κόσμο της μόδας που συνεχώς αλλάζει, κάποια κομμάτια – σταθμοί θέλουν την ανανέωσή τους, να συμβαδίσουν με την εποχή, να μην δείχνουν βαρετά.
Ναι, το μαύρο παλτό άνετα μπορεί να θεωρηθεί αδιάφορο αν δεν φορεθεί με ταυτότητα. Με το κάτι διαφορετικό πάνω του και μαζί του. Υπάρχουν τρόποι το μαύρο σου παλτό να πάρει άλλον αέρα, πιο stylish.
Με 5 διαφορετικούς τρόπους το μαύρο παλτό θα δείχνει διαφορετικό πάνω σου:
1) Κασκόλ, φουλάρι: Ενα κασκόλ ή ένα φουλάρι με ιδιαίτερο σχέδιο ή σε έντονο χρώμα (πχ βουργουνδί που είναι απόλυτα classy και βέβαια ένα από τα hot χρώματα της σεζόν, κόκκινο ή έντονο ροζ) αμέσως αλλάζει την όψη του παλτό σου.
Πηγή φωτογραφίας: Pinterest
Πηγή φωτογραφίας: shemazing.net
Πηγή φωτογραφίας: closetfulofclothes.com
2)  Με μια τσάντα, με ένα καπέλο, με τα παπούτσια σου:
Ενα μαύρο παλτό από μόνο του δεν θα πει πολλά. Αν δεν συνοδευτεί με ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ, όπως ένα καπέλο ή με μια εντυπωσιακή τσάντα ή με παπούτσια που έχουν ταυτότητα το μαύρο παλτό σίγουρα θα είναι βαρετό στο μάτι.
Πηγή φωτογραφίας: ko-te.com
Πηγή φωτογραφίας: shoe-tease.com
Πηγή φωτογραφίας: justthedesign.com
3) Κοσμήματα (σκουλαρίκια, statement κολιέ, καρφίτσες): Τα κοσμήματα αναβαθμίζουν αμέσως την εικόνα του μαύρου σου παλτό. Αν ανοίξεις το συρτάρι και δεις μια παλιά καρφίτσα της μητέρας σου ή της γιαγιάς σου μην διστάσεις να την φορέσεις. Η τάση θέλει το παλιό να παίρνει άλλο αέρα. Γίνεται vintage και αναβαθμίζει την εμφάνισή σου.
Πηγή φωτογραφίας: foragefashion.com
Πηγή φωτογραφίας: dresslikeaparisian.com
4) Ασε το παλτό σου ανοιχτό: Τι πιο απλό; Φόρα το εντυπωσιακό σου σύνολο και άστο να φανεί. Το μαύρο παλτό γίνεται σαν jacket.
Πηγή φωτογραφίας: dresslikeaparisian.com
Πηγή φωτογραφίας: dresslikeaparisian.com
5) Eντονο κραγιόν: Τι πιο κομψό από μια γυναίκα που φορά μαύρο παλτό και κόκκινο ή μπορντό κραγιόν. Μην φοβηθείς να κάνεις έντονα τα χείλη σου. Για να δείξει το παλτό, θέλει αντίθεση.
Πηγή φωτογραφίας: Pinterest
Πηγή φωτογραφίας: dresslikeaparisian.com
 bovary.gr