Κυριακή, Νοεμβρίου 19

Αυτή η καριόλα παίρνει 9.500 χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα, και ζητούν τα αριστερά κοπρόσκυλα να έχει ο πολίτης εισόδημα από ο έως 2.400 ευρώ τον χρόνο για να δώσουν ψίχουλα μέρισμα! ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΑΣ;

Αφού πρώτα φτωχοποίησαν τελείως τον ελληνικό λαό....
Φωτίου:Δυστυχώς τα εισοδήματα των πολιτών μειώθηκαν κατά 30-50% από το 2010-2017 και γι αυτό εμείς ιδρύουμε ενιαία αρχή απονομής προνοιακών επιδομάτων
Φωτίου: Το 40% των πολιτών βρίσκεται εντός των κριτηρίων για το κοινωνικό μέρισμα -
Οικογενειακά επιδόματα «η μνημονιακή υποχρέωση είναι τα δύο επιδόματα για το πρώτο και το δεύτερο παιδί και για το τρίτο και το τέταρτο να γίνουν ένα. »
Για το κοινωνικό μέρισμα η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής

Αλληλεγγύης λέει ότι «δεν αφορά μόνο την ακραία φτώχια, στην οποία τα μεμονωμένα άτομα υπολογίζεται να έχουν εισοδήματα έως 2.400 ευρώ.
Δυστυχώς τα εισοδήματα των πολιτών μειώθηκαν κατά 30-50% από το 2010-2015 και επομένως, σήμερα το 40% του πληθυσμού βρίσκεται εντός των εισοδηματικών κριτηρίων του κοινωνικού μερίσματος που ανακοινώσαμε.


Η χώρα έχασε από το 2010 το 25% του ΑΕΠ της. Άρα δημιουργήθηκε μια τεράστια δεξαμενή ανθρώπων που έχουν ανάγκη το λεγόμενο κοινωνικό κράτος και για τους οποίους συμπληρώνει: «Εμείς φτιάξαμε έναν μηχανισμό για πρώτη φορά στο ελληνικό κράτος προκειμένου να παρακολουθούμε τι κάνουμε όσον αφορά τις προνοιακές πολιτικές. Τον μηχανισμό αυτόν οι Έλληνες θα τον βιώσουν στην καθημερινότητά τους σε όλη τη χώρα το 2018».
Αναφορικά με τα οικογενειακά επιδόματα η κ Φωτίου λέει ότι «η μνημονιακή υποχρέωση είναι τα δύο επιδόματα για το πρώτο και το δεύτερο παιδί και για το τρίτο και το τέταρτο να γίνουν ένα. Εμείς δεν θέλουμε να θίξουμε το επίδομα που παίρνουν οι τρίτεκνες οικογένειες αλλά θέλουμε να αυξήσουμε το επίδομα για το πρώτο και το δεύτερο παιδί. Όλα αυτά θα γίνουν εφόσον συνεννοηθούμε με τους θεσμούς για τη λεγόμενη αναθεώρηση δαπανών. Από εκεί θα προέλθουν τα κονδύλια για τα οικογενειακά επιδόματα».