Τρίτη, Νοεμβρίου 14

Ευκλείδης Τσακαλώτος ο κακοποιός της λογικής… σου φέρνει εγκεφαλικό!

Ευκλείδη,,,, Άει σιχτίρ Γιουκλίντ βολεμένε «επαναστάτη».

Οι μεσαίες τάξεις πρέπει να γνωρίζουν ότι το γεγονός πως υπάρχει στη χώρα υψηλότερη φορολογία, αλλά λιγότερα νοσοκομεία και σχολεία, είναι αποτέλεσμα του ότι οι κυρίαρχες τάξεις και τα κόμματα που τις υποστηρίζουν έχουν χτίσει ένα σύστημα, όπου ...
οι πλούσιοι έχουν την απόλυτη προστασία από το θεσμικό πλαίσιο, μπορούν νομίμως να εξαιρεθούν από τη φορολογία και λειτουργούν με διαφορετικούς κανόνες από τους υπόλοιπους, όπως αποκαλύφθηκε εκ νέου με τα Paradise Papers!

 Αυτό επισημαίνει σε αποκλειστική συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (διαβάστε τη συνέντευξη που μας εξόργισε) ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, προσθέτοντας πως οι μεσαίες τάξεις δεν μπορούν να ευελπιστούν σε καλύτερες ημέρες από τις δυνάμεις που έχτισαν αυτό το σύστημα, αλλά μόνον από τις δυνάμεις που σε ευρωπαϊκό επίπεδο προσπαθούν να το αλλάξουν.

Ο συμπαθής κατά τα άλλα Ευκλείδης θα πρέπει να πάει να κοιταχτεί σε γιατρό μήπως πάσχει από διπολική διαταραχή ή οτιδήποτε άλλο που δεν μπορούμε να εντοπίσουμε απουσία ειδικών γνώσεων περί την ιατρική. Κατάλαβε τι μας είπε ή πέταξε μια μαρξιστική κοτσάνα που βγάζει ωραίο τίτλο για να ξεμπερδέψει με τη συνέντευξη;
\
Ας υποθέσουμε ότι δεχόμαστε χωρίς κριτική τη διαπίστωση για το «σύστημα» που έχει φτιαχτεί και προστατεύει τους πλούσιους, τους «εξαιρεί από τη φορολογία», όπως λέει. Σε αυτό απέδωσε το ότι «υπάρχει στη χώρα υψηλότερη φορολογία, αλλά λιγότερα νοσοκομεία και σχολεία». Σωστά;

Μετά όμως μας λέει ότι οι μεσαίες τάξεις δεν μπορούν να ευελπιστούν σε καλύτερες ημέρες από τις δυνάμεις που έφτιαξαν αυτό το σύστημα αλλά από αυτές που θέλουν να το αλλάξουν. Τρελός είσαι ρε Ευκλείδη ή βάλθηκες να τρελάνεις εμάς; Εξοντωτική, ληστρική, πρόστυχη φορολογία επέβαλαν αυτές οι δυνάμεις που εκπροσωπείς ΕΣΥ στην Ελλάδα.\

Ζητάς δηλαδή την ψήφο για να αλλάξεις κάποτε πανευρωπαϊκά «το σύστημα», αλλά στο μεταξύ ΕΣΥ ήσουν που ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΣ ξεδιάντροπα στη Βουλή ότι ΣΚΟΠΙΜΩΣ ξεσκίσατε ομαδικά με τη συμμορία σου τη μεσαία τάξη, την οποία έχεις το θράσος να επικαλείσαι και να ζητείς την ψήφο της.

Επειδή δεν μπορείς να ξεχωρίσεις μεταξύ του νόμιμου και του παράνομου, διότι ψευδώς δεν αναφέρετε όλοι σας ότι σε πολλές περιπτώσεις πρόκειται για εισοδήματα που αποκτήθηκαν στην αλλοδαπή και δεν έχεις καμία δουλειά να βάλεις τα βρωμόχερά σου και να τα φορολογήσεις, είτε σου αρέσει είτε όχι, να τα βουτήξεις δηλαδή, αφού φορολογήθηκαν αλλού.

Διότι δεν καταλαβαίνει τίποτα άλλο από τον να παριστάνει με την παρέα του τον νταβατζή, όπου αν κερδίζεις τους χρωστάς τα μισά και παραπάνω, ενώ αν δεν πας καλά δεν τους χρωστάς τίποτα και καταστρέφεσαι μόνος σου.

Και σου κλέβει τα λεφτά που βγάζεις με τεράστιο κόπο, δεν σου αφήνει πολλές φορές ούτε δεκάρα (υπάρχουν περιπτώσεις που ενώ έβγαλες κέρδος, και δεν έμεινε τίποτα, και χρωστάς ακόμα στο κωλοκράτος τους), όχι για να βελτιώσει αυτά που λέει, αλλά για να ταΐσει τους δικούς του κομματικούς κηφήνες και να τους χώσει στο δημόσιο. Άει σιχτίρ Γιουκλίντ βολεμένε «επαναστάτη».
Πηγή