Πέμπτη, Νοεμβρίου 23

Το ζεύγος Πατούλη, η σάτιρα και το παράπονο για το «Ράδιο Αρβύλα»







Ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο πλατό της εκπομπής Late Night και μίλησαν στον Γιώργο Λιάγκα για το θέμα της σάτιρας που έχουν δεχτεί αλλά και την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα που δημιούργησε ένα σατιρικό βίντεο για τις «χρυσές» φωτογραφίες της οικογένειας.

«Άγιο είχα και ευτυχώς που αυτή τη φωτογραφία δεν την ανέβασα εγώ, πρώτον. Δεύτερον, η αισθητική του σπιτιού είναι δικής μου επιλογής και θεωρώ ότι ο καθένας έχει τη δική του αισθητική. Είπαν για «κιτς», αλλά αυτά εγώ δεν τα ακούω καν. Στην αρχή ξεκίνησε πολύ χιουμοριστικά.
Θεωρώ ότι η σάτιρα είναι θεμιτή, όμως μία σάτιρα η οποία θίγει οικογένεια και παιδί… Το παιδί πήγαινε σχολείο και τα άλλα παιδιά του λέγανε και μέχρι τώρα «εσύ που ζεις στα χρυσά», το βίωσε πολύ αρνητικά. Εκεί πλέον παύουμε να γελάμε», σχολίασε η Μαρίνα Πατούλη.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ανέφερε για το ίδιο θέμα: «Αυτό που με πείραξε ήταν οι Ράδιο Αρβύλα, τους οποίους παρακολουθώ και είναι εξαιρετικοί. Το μόνο που με πείραξε ήταν αυτό με το παιδί και τη μητέρα μου. Αυτό το σχόλιο για τη μητέρα μου ήταν κάτι που με ενόχλησε. Πρέπει να μπήκαν και πολιτικοί παράγοντες μετά. Υπήρχε bullying στο παιδί».

http://arouraios.gr/