Η περιπέτεια του Κώστα Μπίγαλη στα δικαστήρια για ρευματοκλοπή

Ο τραγουδιστής κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών
Η περιπέτεια του Κώστα Μπίγαλη στα δικαστήρια για ρευματοκλοπή
Μπλεξίματα είχε πριν λίγες μέρες ο Κώστας Μπίγαλης. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο εδώλιο για ρευματοκλοπή ενός διαμερίσματος στο Περιστέρι, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης, αλλά στη συνέχεια πούλησε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, o Κώστας Μπίγαλης βρέθηκε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας και αφού εξήγησε τι έχει πραγματικά συμβεί αθωώθηκε, καθώς δεν είχε σχέση με ρευματοκλοπή.
Η δικαστική περιπέτεια του τραγουδιστή άρχισε όταν ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) διαπίστωσε καταγραφή μειωμένης κατανάλωσης την πενταετία 2010-2015. Ως χρήστης που έκανε τη σύνδεση τη συγκεκριμένη περίοδο φαινόταν ο τραγουδιστής, χωρίς να φαίνεται κάποια μεταβίβαση.
Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε ο Κώστας Μπίγαλης, το διαμέρισμα είχε πουληθεί από το 2008. Ο νέος ιδιοκτήτης όμως, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν άλλαξε τα στοιχεία του κατόχου του διαμερίσματος. Ταυτόχρονα, το διαμέρισμα έμεινε κλειστό και αυτός ήταν και ο λόγος της μειωμένης κατανάλωσης.

newsbeast.gr