Πέμπτη, Νοεμβρίου 30

Εξαλείφει τον πόνο στα οστά & τις αρθρώσεις,κάνει τα μαλλιά & τα νύχια να μεγαλώνουν & καταπολεμά τη δυσανεξία στη γλουτένη!


Το τσόφλι του αυγού είναι μια φυσική πηγή μετάλλων και περιέχει 90% ασβέστιο. Το ασβέστιο απορροφάται από το σώμα εύκολα, επειδή η χημική του σύνθεση είναι σχεδόν πανομοιότυπη με εκείνο των δοντιών και των οστών των ανθρώπων.


Αν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες, το ασβέστιο μπορεί να αποτρέψει την ανάπτυξη της οστεοπόρωσης, διεγείρει το μυελό των οστών για την
παραγωγή κυττάρων και βοηθά στην καταπολέμηση των υψηλών επίπεδων χοληστερόλης και υψηλής αρτηριακής πίεσης.
Τα τσόφλια των αυγών περιέχουν επίσης σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό, μαγγάνιο, φθόριο, φώσφορο, χρώμιο και μολυβδαίνιο.
Ως εκ τούτου, πολλοί ειδικοί συστήνουν τα τσόφλια των αυγών ως ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα ασβεστίου και ανόργανων συστατικών.
Συνιστάται η κατανάλωση 1,5 έως 3 γραμμαρίων από τσόφλια αυγών την ημέρα.

Εδώ είναι μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τσόφλια των αυγών :
Για την ενίσχυση του οργανισμού και τον καθαρισμό του αίματος
Πάρτε πέντε τσόφλια αυγών, συνθλίψτε τα καλά και βάλτε τα σε 3 λίτρα νερό. Φυλάξτε αυτό το μείγμα στο ψυγείο σας για 7 ημέρες, πριν να το χρησιμοποιήσετε αντί για νερό. Πίνετε δύο ή τρία ποτήρια του μείγματος αυτού ημερησίως. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε χυμό λεμονιού, αν θέλετε.
Θυρεοειδής Αδένας
Παίρνουμε 8 τσόφλια αυγών. Στη συνέχεια, τα πλένουμε και τα συνθλίβουμε καλά, έτσι ώστε να πάρουμε μια λεπτή σκόνη.
Στύβουμε 2 λεμόνια στα τσόφλια των βιολογικών αυγών και διατηρούμε το μείγμα στο ψυγείο για αρκετές ημέρες. Όταν τα τσόφλια αραιώσουν, στραγγίζουμε το υγρό και το ανακατεύουμε με 1 λίτρο ρακί και 1 κιλό μέλι. Αφήνουμε το μείγμα για 7 ημέρες πριν από τη χρήση. 
Καταναλώνουμε ένα κουταλάκι δύο έως τέσσερις φορές
την ημέρα μετά τα γεύματα.

Γαστρίτιδα και έλκος
Συνθλίβουμε καλά πολλά πλυμένα τσόφλια αυγών και στη συνέχεια παίρνουμε ποσότητα που χωράει στην μύτη ενός κουζινομάχαιρου ή ίση με το ¼ ενός κουταλακιού του γλυκού. Αναμειγνύουμε την ποσότητα αυτή με δύο κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού. Όταν τα κελύφη γίνουν αραιά, προσθέτουμε 100 ml ζεστό γάλα.
Καταναλώνουμε αυτό το μείγμα δύο φορές την ημέρα με άδειο στομάχι το πρωί και πριν πάμε για ύπνο. 
Advertisement
revealedtheninthwave.blogspot.gr via beextrahealthynow
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.