Σάββατο, Νοεμβρίου 18

ΓΥΦΤΟΙ διεμβόλισαν συμβατικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ στα Κάτω Πατήσια! Πυροβόλησαν τους Αστυνομικούς

περιπολικό
Πυροβόλησαν Αστυνομικούς της Ασφάλειας και διεμβόλισαν το συμβατικό όχημα στην προσπάθειά τους να διαφύγουν. Τέσσερις συλλήψεις Ρομά, αναζητούνται δύο ακόμα συνεργοί τους.

Πυρά δέχθηκαν Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης από οργανωμένη εγκληματική ομάδα Ρομά, όταν εγκλωβίστηκαν σε Αστυνομική επιχείρηση.
Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, Αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τις κινήσεις οργανωμένης εγκληματικής ομάδας Ρομά που ενεργούσε ληστείες.
Στα Κάτω Πατήσια (18/11-04.20) οι Αστυνομικοί εντόπισαν τα δύο οχήματα στα οποία επέβαιναν έξι Ρομά και τους «έκλεισαν» ωστε να τους αναγκάσουν να παραδοθούν . Ωστόσο ο οδηγος οχήματος στο οποίο επέβαιναν τρεις Ρομά, διεμβόλισε το συμβατικο όχημα της Ασφάλειας και επιχείρησε ελιγμό διαφυγής, ενώ και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος επιχείρησε διαφυγή.
Όπως προέκυψε τα οχήματα στα οποία επέβαιναν οι έξι Ρομά απασχολούσαν ως κλεμμένα.
Η συντονισμένη επιχειρησιακή ανταπόκριση πληρωμάτων της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας ανάγκασε τους Ρομά να εγκαταλείψουν τα δύο οχήματα στα οποία επέβαιναν και πεζή να τραφούν σε φυγή.
Ύστερα από καταδίωξη τέσσερις Ρομά συνελήφθησαν ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους.
Πηγή: nantiareport