Τετάρτη, Νοεμβρίου 29

ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ! Έκοψε η ΔΕΗ το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια-Ο πατέρας υποστηρίζεται με οξυγόνο


Τον προβλεπόμενο κανονισμό αποφάσισε να τηρήσει η ΔΕΗ, εξαντλώντας, όμως, την αυστηρότητά της σε μία εξαμελή οικογένεια του Αγρινίου με σοβαρά προβλήματα.

Η ΔΕΗ έκοψε την προηγούμενη Τρίτη το ρεύμα σε μία εξαμελή οικογένεια ο πατέρας της οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και έχει ανάγκη από 24ωρη υποστήριξη από συσκευή οξυγόνου. Μια συσκευή φυσικά που δεν λειτουργεί χωρίς ρεύμα.

Η ΔΕΗ και σε αυτή την περίπτωση ενδεχομένως τήρησε κατά γράμμα τον προβλεπόμενο κανονισμό. Η οφειλή υπερέβη κάποιο όριο και δεν εξυπηρετήθηκε κάποια ρύθμιση.

Παραβλέφθηκε όμως η σοβαρότερη διάσταση, η ανθρωπιστική. Η οικογένεια δεν άφησε απλήρωτους του λογαριασμούς γιατί το ήθελε. Ο πατέρας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, υποβάλλεται σε χειρουργεία τα τελευταία χρόνια και παρέμεινε κλινήρης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διαθέτει αυστηρές γνωματεύσεις και αντιμετωπίζει αναπνευστική ανεπάρκεια για το λόγο αυτό εξυπηρετείται με συσκευή οξυγόνου.

Η μητέρα άνεργη και τα παιδιά φιλοξενούνται πλέον σε σπίτια συγγενών.Οι εκκλήσεις της οικογένειας και οικείων τους για επανασύνδεση του ρεύματος δεν έγιναν αποδεκτές. Ούτε η πρόθεση να καταβάλλουν ένα αρχικό ποσό έναντι της οφειλής.

«Τους θέτω προ των ευθυνών τους για οποιαδήποτε περεταίρω βλάβη , σωματική η ψυχική υποστώ», λέει οργισμένος στο agrinionews.gr ο πατέρας.

thecaller
 http://anemosantistasis.blogspot.gr/