Κυριακή, Νοεμβρίου 19

Αδιάβροχοι Συριζαίοι

Το ένα ρεκόρ γελοιότητας και υποκρισίας μετά το άλλο σπάνε οι συριζαίοι με τις δολοφονικές πλημμύρες στη δυτική Αττική. Μετά τη Ρένα Δούρου που με το γνωστό περισπούδαστο ύφος έστησε σόου μπροστά στις κάμερες σειρά είχε ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος να εμφανιστεί στο Σκάι.
Πιο συγκεκριμένα ο αντιπεριφερειάρχης αφού φόρεσε ένα φωσφοριζέ κίτρινο αδιάβροχο μπουφάν εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή μπας και τον δει κανένας τηλεθεατής και νομίζει ότι ήταν παρόν στην πληγείσα περιοχή. Μάλιστα μετά το απαραίτητο δούλεμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να δικαιολογηθεί λέγοντας : “...πάμε στα κανάλια απευθείας από τα ρέματα και τις πλημμύρες για 10 λεπτά και μας κρίνουν για το dress code”.
Να απαντήσουμε στον εν λόγω κύριο πως αφενός δεν χρειάζεσαι μόνο 10 λεπτά για να μεταφερθείς από τη Μάνδρα στα στούντιο του καναλιού αφετέρου θα μπορούσε να βγάλει το μπουφάν εφόσον βρισκόταν σε εσωτερικό χώρο και μάλιστα σε στούντιο τηλεόρασης. Ήρθε η ώρα η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ να αναλάβει τις ευθύνες της όσον αφορά τα αντιπλημμυρικά έργα. Η περιφέρεια ήταν παντελώς απούσα ακόμα και ώρες μετά τις πλημμύρες αφήνοντας τους κατοίκους εντελώς αβοήθητους. Το αποτέλεσμα ήταν 19 νεκροί αριθμός που μάλλον θα αυξηθεί ενώ ανυπολόγιστες είναι οι υλικές ζημιές. Η μοναδική δύναμη που εμφανίστηκε από την πρώτη στιγμή ήταν η Χρυσή Αυγή παρουσία του γενικού γραμματέα μοιράζοντας είδη πρώτης ανάγκης. Σύσσωμο το “δημοκρατικό” τόξο ήταν άφαντο ως είθισται σε καταστάσεις κρίσης.
Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για την ελληνική κοινωνία ο λαός έχει βαρεθεί τα καραγκιοζιλίκια τους. Δεν αργεί η στιγμή που το καρναβάλι Σύριζα-Ανέλ θα βρεθεί εκεί που του αξίζει, στο περιθώριο.
http://antepithesi.gr