Τρίτη, Νοεμβρίου 14

Μοντέλο «καίει» τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Με χρησιμοποίησε για το σεξ, νιώθω προδομένη»

Μοντέλο «καίει» τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Με χρησιμοποίησε για το σεξ, νιώθω προδομένη»
Μοντέλο 21 ετών υποστηρίζει πως έκαναν σεξ ενώ ο αστέρας της Ρεάλ είχε ήδη σχέση με την τωρινή του σύντροφο, από την οποία μάλιστα περιμένει το τέταρτο παιδί του
«Φωτιές» βάζει στον Κριστιάνο Ρονάλντο η Natacha Rodrigues, καθώς ισχυρίζεται ότι ο Πορτογάλος κοιμήθηκε μαζί της και μετά την παράτησε, τη στιγμή που εκείνος περιμένει ακόμη ένα παιδί από τη νυν σύντροφό του.

Αφού αντάλλαξαν μηνύματα για δύο μήνες, συναντήθηκαν τον περασμένο Μάρτιο κι έκαναν σεξ, όπως υποστηρίζει η ίδια.
montelo
«Ήξερα πως είχε σχέση αλλά γίναμε φίλοι, υπήρχε εμπιστοσύνη μεταξύ μας», λέει η 21χρονη. «Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και μετά από τόσα μηνύματα ήταν υπέροχο που τον συνάντησα. Η νύχτα που περάσαμε μαζί ήταν ιδιαίτερη. Μετά όμως του είπα πως θα πήγαινα σε ένα πορτογαλικό reality και μου είπε να μην το κάνω. Μέχρι να βγω με είχε μπλοκάρει. Τώρα θεωρώ πως απλά με χρησιμοποίησε για σεξ. Δεν μετανιώνω επειδή το να είμαι μαζί του ήταν σαν ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα. Νιώθω όμως προδομένη», πρόσθεσε.
«Την επόμενη μέρα του έστειλα μήνυμα λέγοντας πως απόλαυσα τις στιγμές που ήμουν μαζί του και του υποσχέθηκα πως θα μέναμε σε επαφή». Εκείνος απάντησε: «Κι εγώ το απόλαυσα. Θα ξαναβρεθούμε μια μέρα. Άκρως απόρρητο σε παρακαλώ. Φιλιά».
Πηγή: Daily Mail