Πέμπτη, Νοεμβρίου 23

Βραβείο εξαθλίωσης του ελληνικού λαού πήρε ο Τσίπρας

Βραβείο κωλοτούμπας παρέλαβε ο Τσίπρας από το περιοδικό Politique International

Βραβείο κωλοτούμπας παρέλαβε ο Τσίπρας από το περιοδικό Politique International Ως τώρα ξέραμε ότι οι πολιτικάντηδες λένε ψέμματα και τάζουν λαγούς με πετραχήλια προεκλογικά. Πρώτη φορά στα χρονικά, όμως, ένας πολιτικός βραβεύεται για τα ψεύδη του και μάλιστα πηγαίνει χαμογελαστός να παραλάβει το βραβείο του.
Ο λόγος για τον Τσίπρα, ο οποίος βραβεύτηκε από το γαλλικό περιοdικό Politique International για το «κουράγιο να πάρει αποφάσεις προς όφελος της Ελλάδας και της Ευρώπης, παρά τη διαφορετική κατεύθυνση που είχε αρχικά η πολιτική οικογένεια του Α. Τσίπρα».

Κοινώς, ο Τσίπρας βραβεύτηκε για τις κωλοτούμπες του, για την αμετροέπειά του και τα ψεύδη με τα οποία τάισε τους ψηφοφόρους του. Ειδικότερα, επειδή το βραβείο αναφέρεται ειδικά στην παραμονή της χώρας μας στο ευρώ, οι ξένοι συνεχάρησαν τον Τσίπρα για το υπερήφανο «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού, που έγινε επαίσχυντο «ΝΑΙ» από την κυβέρνηση των ανθελλήνων.
Κατά την βράβευση, μάλιστα, ο Τσίπρας είπε το εξής: «Είναι μια μεγάλη τιμή επιτρέψτε μου να πω ότι αυτό το βραβείο ανήκει όχι σε μένα αλλά στον ελληνικό λαό και εγώ το παραλαμβάνω σήμερα στο όνομά του».
Όντως, έχει δίκιο ο Τσίπρας. Το βραβείο ανήκει στα κορόιδα που τον πίστεψαν και γενικότερα σε όσους πιστεύουν ακόμα τους πολιτικάντηδες και δεν έχουν ακόμα επιλέξει την Χρυσή Αυγή, την μοναδική πολιτική παράταξη που λέει την αλήθεια, με κάθε τίμημα.